O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Solutis d.o.o. logo

Solutis d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Kompanija Solutis d.o.o. je osnovana 1995. godine u Beogradu. Glavne delatnosti kompanije su projektovanje, razvoj, implementacija i održavanje bezbednosnih sistema. U našem proizvodnom programu su sistemi za video nadzor Argus, za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa Chrono, za alarmni nadzor Vesta, sistem za kontrolu rada službe obezbeđenja Patrol, POS sistem za evidenciju zaduženja Lunch, koji su instalirani u brojnim domaćim i stranim kompanijama.

Solutis d.o.o. je danas lokalni lider u projektovanju, razvoju i implementaciji sistema digitalnog video nadzora. Sa ponosom ističemo da naša kompanija jedina nudi domaće programsko rešenje digitalnog video nadzora Argus, koje je rezultat višegodišnjeg rada domaćih stručnjaka.

Sistemi Chrono, Guard, Porter i Vesta su u potpunosti proizvod kompanije Solutis: od projektovanja i proizvodnje uređaja do razvoja softverskih aplikacija. Dugogodišnje iskustvo, sposobnost da saslušamo i uočimo specifične probleme sa kojima se korisnici susreću u poslovanju i visokoobrazovan i stručan kadar su nam omogućili da stvorimo sisteme koji su u potpunost prilagođeni zahtevima i potrebama našeg poslovnog okruženja.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Arsenija Čarnojevića 107, 11000 Beograd
+381 11 3111202