Soprex d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Soprex d.o.o.

  (3 utiska)
34% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2
beneficije

2.7
mogućnost napredovanja

2.7
balans između karijere i privatnog života

Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Redovna primanja

Zamerke: (nema prostora)
"Direktorka" zloupotrebljava jedinu veštinu koju poseduje - socijalnu inteligenciju - kako bi mazala koga stigne. Njena reč nema težinu jer retko ispuni ono što obeća. Koristi svaku priliku da "uštedi" na zaposlenima, pa možete očekivati povišice od 20EUR, odlaganje iste mesecima, obećavajući je sledećeg ili indirektan mobing da se vratite na posao ubrzo posle operacije iako vam je pripisan odmor. Ljude tretira kao vlastitu svojinu i ponaša se užas[1/2]
Zamerke kompaniji
[2/2]no prema njima, pogotovo ako ta osoba direktno ne doprinosi profitu firme. Ne ume da gleda korak ispred, već je jedina zvezda vodilja instant cash. Povređuje ljude na razne načine, i nema predstavu o tome jer joj je fokus samo na materijalnom. Ima povremene ispade majčinskog kompleksa kad se probudi raspoložena, pa je taj dan svima lepo. Čestu komunikaciju sa njom ne možete izbeći jer se "trpa" gde stigne. Koristi HR-a da piše pozitivne recenzije na ovakvim sajtovima, umesto da promeni sebe
ne preporučujem
utisak postavljen: 14.04.2020.

Senior Business Analyst

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Poziv HR-a, razgovor sa PM/BA koja je vodila glavni deo regrutacije (izbor, test, ocena testa, komunikacija sa kandidatom), test (Izrada BA dokumenta sa 5 sekcija na osnovu polaznog dokumenta), saopstenje rezultata i pojasnjenje ocene na zahtev. Razgovor je bio uobicajan, javno korektan nastup sto se ne moze reci za ocenu rada tj. obrazlozenje kriterijuma ocenjivanja i dalju komunikaciju. Na argumentovane odgovore nisam odbio dalja/realna obrazlozenja. Sumarno: intervju 3+, test i ocenjivanje 1+, ukupno 2+, zaobici ukoliko konkurisete za PM, BA pozicije.

utisak sa intervjua postavljen: 04.03.2020.

Junior PHP Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Kratak i prijatan razgovor sa osobom iz HR i Team Lead-om nakon čega je usledio test od dvadeset osnovnih pitanja iz PHP-a.

utisak sa intervjua postavljen: 25.04.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

SOPREX je domaća kompanija za razvoj softvera osnovana 2003. godine. Duže od decenije kompanija ostvaruje stabilan rast broja zaposlenih i obima poslovanja. U našem radu usmereni smo na dugoročna strateška partnerstva sa klijentima u cilju razvoja kompleksnih softverskih rešenja za velike poslovne sisteme. Ponosni smo na veoma visok nivo zadovoljstva naših partnera kako kvalitetom isporučenih rešenja tako i kvalitetom naše podrške.

Kao kompanija bez višeslojne hijerarhije koja je orijentisana ka rezultatima, motivisani smo da stalno unapređujemo uslove rada u kompaniji, obezbedimo visok kvalitet života zaposlenih i njihov održiv profesionalni razvoj.

Iznad svega cenimo ulaganje u znanje i sa svakim zaposlenim kreiramo individualan razvojni put. Akumulirano znanje i tehnička ekspertiza stečena tokom implementacije preko 200 projekata na efikasan način se dele unutar tima. Usavršen sistem mentorskog rada pomaže svakom pojedincu da uspešno savlada izazove i ostvari svoj puni potencijal. Svakodnevni projektni rad sa internacionalnim timovima za svakoga od nas podrazumeva i usavršavanje veština komunikacije i produbljuje našu informisanost o različitim oblastima savremenog tržišnog poslovanja.

Principi na kojima zasnivamo naš timski rad uključuju transparentnost po pitanju razvojnih planova na nivou cele organizacije i na individualnom nivou, te po pitanju obima odgovornosti, očekivanih performansi i sistema nagrađivanja. U timu se neguje konstruktivna i efikasna komunikacija u kojoj se ceni i podstiče integritet i otvorenost. Sve to utiče na pozitivnu i stimulišuću radnu atmosferu u kojoj uživamo.

Naš razvojni centar nalazi se u centru Beograda u Takovskoj ulici nadomak Botaničke bašte i lako je dostupan svim vidovima prevoza, a zaposlenima koji dolaze svojim automobilom obezbeđujemo godišnji popust na naknadu za parkiranje u javnoj garaži. Radna mesta su u skladu sa ergonomskim načelima, a zaposleni učestvuje u izboru opreme i tehničkih preduslova za svoj rad. Realnim procenjivanjem i optimizacijom procesa rada utičemo na to da naši zaposleni mogu neopterećeni da uživaju punim plućima u svom vremenu izvan kancelarije i svojim različitim interesovanjima.

Imamo ambiciozne planove za dalje širenje poslovanja i želimo da se našem timu u narednom periodu pridruže nove kolege i koleginice. Najveća potreba je za profilima specijalizovanim za sledeće tehnologije: .NET, PHP, JavaScript.

Ponosni smo na priznanje koje smo primili od portala poslovi.infostud kao kompanija sa najboljim procesom selekcije kandidata u 2015.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SOPREX
Adresa
Takovska 45a, Beograd-Palilula
Datum osnivanja
07.10.2003.
PIB
103102753
Matični broj
17514784
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU PRODAJU I POSREDOVANJE SOPREX DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Smilja Stoiljković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
800 EUR / mesečno
800 800
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija