Soprex d.o.o.

Soprex d.o.o.

Kontakt

Adresa Takovska 45a, 11000 Beograd, Srbija
Telefon +381 11 3342545
PIB 103102753
MB 17514784
Zaposlenih 11-50
Predstavništvo Takovska 45a, 11000 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

SOPREX je domaća kompanija za razvoj softvera osnovana 2003. godine. Duže od decenije kompanija ostvaruje stabilan rast broja zaposlenih i obima poslovanja. U našem radu usmereni smo na dugoročna strateška partnerstva sa klijentima u cilju razvoja kompleksnih softverskih rešenja za velike poslovne sisteme. Ponosni smo na veoma visok nivo zadovoljstva naših partnera kako kvalitetom isporučenih rešenja tako i kvalitetom naše podrške.

Kao kompanija bez višeslojne hijerarhije koja je orijentisana ka rezultatima, motivisani smo da stalno unapređujemo uslove rada u kompaniji, obezbedimo visok kvalitet života zaposlenih i njihov održiv profesionalni razvoj.

Iznad svega cenimo ulaganje u znanje i sa svakim zaposlenim kreiramo individualan razvojni put. Akumulirano znanje i tehnička ekspertiza stečena tokom implementacije preko 200 projekata na efikasan način se dele unutar tima. Usavršen sistem mentorskog rada pomaže svakom pojedincu da uspešno savlada izazove i ostvari svoj puni potencijal. Svakodnevni projektni rad sa internacionalnim timovima za svakoga od nas podrazumeva i usavršavanje veština komunikacije i produbljuje našu informisanost o različitim oblastima savremenog tržišnog poslovanja.

Principi na kojima zasnivamo naš timski rad uključuju transparentnost po pitanju razvojnih planova na nivou cele organizacije i na individualnom nivou, te po pitanju obima odgovornosti, očekivanih performansi i sistema nagrađivanja. U timu se neguje konstruktivna i efikasna komunikacija u kojoj se ceni i podstiče integritet i otvorenost. Sve to utiče na pozitivnu i stimulišuću radnu atmosferu u kojoj uživamo.

Naš razvojni centar nalazi se u centru Beograda u Takovskoj ulici nadomak Botaničke bašte i lako je dostupan svim vidovima prevoza, a zaposlenima koji dolaze svojim automobilom obezbeđujemo godišnji popust na naknadu za parkiranje u javnoj garaži. Radna mesta su u skladu sa ergonomskim načelima, a zaposleni učestvuje u izboru opreme i tehničkih preduslova za svoj rad. Realnim procenjivanjem i optimizacijom procesa rada utičemo na to da naši zaposleni mogu neopterećeni da uživaju punim plućima u svom vremenu izvan kancelarije i svojim različitim interesovanjima.

Imamo ambiciozne planove za dalje širenje poslovanja i želimo da se našem timu u narednom periodu pridruže nove kolege i koleginice. Najveća potreba je za profilima specijalizovanim za sledeće tehnologije: .NET, PHP, JavaScript.

Ponosni smo na priznanje koje smo primili od portala poslovi.infostud kao kompanija sa najboljim procesom selekcije kandidata u 2015.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Soprex d.o.o.

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 10.02.2022.
Pozitivno iskustvo

.NET developer intern

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi deo selekcije - razgovor sa HR-om, jako prijatan razgovor na temu planova, ciljeva u karijeri, očekivanja od firme, prethodnih iskustava (ukoliko ih je bilo, budući da je intern pozicija) Drugi deo selekcije - test iz oblasti OOP, problem solving-a, baza podataka, računarskih mreža - test u trajanju od 1h vremena,...

Pitanja sa intervjua
  • Razlika između apstrakne klase i inferfejsa?
0
Intervju · 24.06.2021.
Negativno iskustvo

Frontend

Bez ponude za posao

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Intervju i probni zadatak na listu papira

Pitanja sa intervjua
  • Da li planirate da se odselite nekad odavde?
0
Intervju · 22.10.2020.
Pozitivno iskustvo

C# Software developer

Odbio/la ponudu

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

2 kruga, tehnicki interviju srednje tezine, upoznavanje sa firmom i njenim poslovima

Pitanja sa intervjua
  • Upotreba SignalR i MQ
4
Arhiva | Iskustvo · 14.04.2020
2
Ne preporučuje

Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Redovna primanja Zamerke: (nema prostora) "Direktorka" zloupotrebljava jedinu veštinu koju poseduje - socijalnu inteligenciju - kako bi mazala koga stigne. Njena reč nema težinu jer retko ispuni ono što obeća. Koristi svaku priliku da "uštedi" na zaposlenima, pa možete očekivati povišice od 20EUR, odlaganje iste mesecima,...

Zamerke

[2/2]no prema njima, pogotovo ako ta osoba direktno ne doprinosi profitu firme. Ne ume da gleda korak ispred, već je jedina zvezda vodilja instant cash. Povređuje ljude na razne načine, i nema predstavu o tome jer joj je fokus samo na materijalnom. Ima povremene ispade majčinskog kompleksa kad se probudi raspoložena, pa...

32
Arhiva | Intervju · 04.03.2020.
Negativno iskustvo

Senior Business Analyst

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Poziv HR-a, razgovor sa PM/BA koja je vodila glavni deo regrutacije (izbor, test, ocena testa, komunikacija sa kandidatom), test (Izrada BA dokumenta sa 5 sekcija na osnovu polaznog dokumenta), saopstenje rezultata i pojasnjenje ocene na zahtev. Razgovor je bio uobicajan, javno korektan nastup sto se ne moze reci za ocenu...

Pitanja sa intervjua
  • Opisi poziciju za koju konkurises
  • Test
0

Oglasi za posao (0)

Beograd

22.06.2022.

Istekao
22.03.2022

QA Tester

Beograd

06.04.2022.

Istekao

Podaci

Naziv SOPREX
Poslovni naziv PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU PRODAJU I POSREDOVANJE SOPREX DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Takovska 45a, Beograd-Palilula
Datum osnivanja 07.10.2003.
PIB 103102753
MB 17514784
Zakonski zastupnici
Smilja Stoiljković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

800

Software Developer 1 plata

MIN
800
PROSEK
800
MEDIJANA
800
MAX
800