Spark451 Inc.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Spark451 Inc.

Frond-end web developer

Uros P.
bez ponude za posao
Intervju težak
Kako je izgledao proces
Veoma detaljan intervju, jako puno pitanja. Pitanja su jako precizna i nedvosmislena, i dovoljna su da se proceni znanje kandidata, ali ne dopuštaju previše prostora za maštovitost, nažalost. Proces je trajao oko sat vremena. Potrebno je jako konzistentno i struktuirano znanje, te ne znam koliko je intervju pogodan za početnike. Sa druge strane, jako su korektni u smislu da daju određeni feedback i obavezno jave ishod rezultata. Za profesionalnost dajem 4/5, kao i za težinu samog razgovora.

utisak sa intervjua postavljen: 14.09.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Spark451 je marketinška agencija koju čini tim kreativnih mislilaca koji grade sve - od digitalnih kampanja, preko vebsajtova, do aplikacija za koledže i univerzitete.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Back-End Web Developer

Beograd  • Rok: 02.09.2017

Strong knowledge of Object-oriented programming, very strong knowledge of PHP, experience with PHP frameworks (Laravel, Symfony, etc.)... (pročitaj oglas)

Front-End Web Developer

Beograd  • Rok: 02.09.2017

Proficiency in JavaScript, HTML5, and CSS3, familiarity with front-end JavaScript frameworks and libraries, such as AngularJS, ReactJS, Polymer, lodash... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija