O kompaniji
8
Iskustva
2
Plate
Poslovi
Spartans logo

Spartans

Oceni kompaniju

Iskustva

Intervju
28.03.2023

Senior Software Developer

Odbio/la ponudu

Intervju lak

Online intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Bila su 3 kruga intervjua. Prvi sa HR, jako prijatan razgovor. Drugi je bio tehnicki, gde smo prosli osnove NodeJS-a, za nekog sa makar 2 godine iskustva nije nista komplikovano... I treci je bio sa CEO.
Korisno? 0
Intervju
03.11.2022
Negativno iskustvo

It project manager

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Kontaktirali su me preko linkedina. Razgovor sa devojkom iz HR-a je bio vrlo opusten. Nakon toga razgovor sa CEO firme ciji je cilj da iskoristi dobre ideje koje kandidat ima. Sramotna firma. Nakon nekoliko sastanka i poslednjeg intervjua , nisu se nikad ni javili sa povratnom informacijom. Izbegavajte ovu prevarantsku firmu.

Pitanja sa intervjua

  • Opsta pitanja
  • Prethodno iskustvo , izazovi u radu , timovi sa kojima si radio itd.
  • Iznesi nam dobre ideje po tebi za biznise u Srbiji?
Korisno? 0
Intervju
09.02.2022
Negativno iskustvo

Software Developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 6 nedelja

Kako je izgledao proces

Prvo se dobija test zadatak koji treba da se uradi za 48h pa u zavisnosti od toga kako je urađen kandidat se poziva na intervju. Tehnički intervju je delovao poprilično nepripremljeno. Pitanja kao da su smišljana u hodu i dobar deo njih uopšte i nije bio vezan za poziciju za koju sam konkurisao. Ali to ne bi ni bio toliki problem da osoba koja je vodila intervju nije izjavila kako sam jedan od par kandidata koju su jako dobro uradili zadatak i kako imam znanja i da će mi se HR javiti za par dana kako bi me obavestio o daljim koracima. Nakon više od nedelju dana HR se nije javio a kada sam se ja javio sa pitanjem dokle je stigao proces dobio sam informaciju da su oni proces selekcije već nastavili ali sa drugim kandidatima. Mislim da je veoma neozbiljno ovakvo ponašanje i davanje lažne nade kandidatima već tokom samog intervjua, pogotovo zato što se ljudima u istom momentu često ukaže prilika za još neku poziciju a oni ne znaju na čemu su ili čekaju da konačno dobiju tu ponudu koju su im spomenuli na intervjuu.

Pitanja sa intervjua

  • DOM and Virtual DOM?
Korisno? 1
Arhiva | Iskustvo
19.07.2021
3

Project Manager

Prethodno zaposlen/a na određeno 1-2 godine

Pozitivno

Odlicni ljudi Dobra radna atmosfera Kul projekti Dosta se uci Redovna plata

Zamerke

Manjak radne snage i male plate Juniorska plata seniorska ocekivanja Nema benefita niti dugorocnih ugovora Prevelika fluktuacija radnika Stres Nepostovanje procesa Mesanje CEOa u rad, velike promene prioriteta

Korisno? 1
Arhiva | Intervju
16.01.2021
Pozitivno iskustvo

Full Stack Developer

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Ceo proces traje oko dve nedelje, prvi je intervju sa HR-om koji traje 30ak minuta gde cete moci da se predstavite i cujete vise o firmi i poslu koji cete raditi, onda ide zadatak vezan za poziciju za koju se prijavljujete ( ja sam dobio da napravim aplikaciju u React-u i NodeJS, i front i back ), posle odradjenog zadatka ide tehnicki intervju na kome dobijate pitanja vezana za tehnologije koje koristite ( moze da se desi da dobijete i live coding ), na kraju ide razgovor sa CEO-om oko 30ak minuta i posle ponuda.

Pitanja sa intervjua

  • Pitanja su uglavnom konkretna za JS i React tipa, razlika izmedju let i const, kako bi uporedio 2 objekta, sta radi useEffect i slicno.
Korisno? 0
Arhiva | Iskustvo
16.01.2021
Potvrđen Linkedin identitet
4 Preporučuje

Full Stack Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

- Atmosfera u kancelariji je skroz opustena, svi su tu da pomognu ako nesto zatreba, - Radi se sa modernim tehnologijama tako da cete dosta toga nauciti i znacice vam za dalje u karijeri, - Jako fleksibilno radno vreme, tokom korone je skroz remote a i pre su davali po dan od kuce nedeljno i uvek izlaze u susret ako nesto iskrsne, - Jako se ceni zelja za ucenjem i napretkom.

Zamerke

- Do sada nisam imao negativnih iskustva sa timom, ako imate neki problem ili nesto ne znate da resite svako ce vam izaci u susret i pomoci vam.

Korisno? 0
Arhiva | Iskustvo
01.10.2020
2 Ne preporučuje

React Developer

Prethodno zaposlen/a 1-2 godine

Pozitivno

Mesto je jako dobro za početnike ali to opet zavisi od kolega koji trenutno tu rade. Projekti su zanimljivi.

Zamerke

Radnici nisu fer plaćeni. Pozicija se u firmi postepeno proširuje i očekuje se da se radi više funkcija bez ikakve naknade. Povišice su minimalne i trud se ne ceni.

Korisno? 2
Arhiva | Intervju
10.12.2019

Project Manager

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Razgovor sa HRom preko skype pola sata. Razgovor sa direktorom 1h preko skype. Zadatak da se uradi u oblasti PMa kako bi raspodelila resurse, taskove i sl. Razgovor sa CTO zajedno sa HRom.

Pitanja sa intervjua

  • Metodologija u PMu koju koristim. Kako bi rešila određene situacije kao npr ako se desi neki bug van radnog vremena, i sl.
Korisno? 8