Specijalna bolnica dr VorobjevNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

U Specijalnoj bolnici "Dr. Vorobjev" se kvalitetno i odgovorno leči od svih vrsta zavisnosti, depresije, neuroza i mucanja. Vršimo detaljnu dijagnostiku i lečenje dualnih dijagnoza, bezbolnu i brzu detoksikaciju. Imamo stručni tim vrhunskih specijalista sa dugogodišnjim iskustvom.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Web Programer

Beograd  • Rok: 01.08.2019

Razvoj i održavanje web sajtova i landing stranica. Prilagodljiv prikaz web sajta na različitim uređajima. Rad na CRM web aplikaciji (PHP, MYSQL, AJAX, JS)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

PIB
104996337
Matični broj
17693212

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija