Specijalna bolnica dr VorobjevNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

U Specijalnoj bolnici "Dr. Vorobjev" se kvalitetno i odgovorno leči od svih vrsta zavisnosti, depresije, neuroza i mucanja. Vršimo detaljnu dijagnostiku i lečenje dualnih dijagnoza, bezbolnu i brzu detoksikaciju. Imamo stručni tim vrhunskih specijalista sa dugogodišnjim iskustvom.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Digital Marketing Specialist

Beograd  • Rok: 02.11.2017

Specijalna bolnica dr Vorobjev: Digital Marketing Specialist. Obavezno znanje: SEO, Sem, Ppc, Smm, Link Building. Iskustvo u korišćenju SEO i SEM alata (Moz, Sem Rush, Google Keyword Planner, Google Trends, Ubersuggest itd.)... (pročitaj oglas)

IT & Web Administrator

Beograd  • Rok: 22.09.2017

Kreiranje novih web stranica. Saradnja sa copywriterima. Izmena postojećih web stranica... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

PIB
104996337
Matični broj
17693212
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija