SpiceFactory d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

SpiceFactory je agencija za razvoj digitalnih proizvoda. Naša specijalnost je pomaganje klijentima da izgrade svoj proizvod i plasiraju ga na tržištu. Naš tim je sastavljen od profesionalaca iz oblasti menadžmenta, UX, dizajna i softverske arhitekture. Fokus im je na korisničkom ugođaju, validaciji, testiranju sa ciljanim korisnicima. Rade sa startapima i uspostavljenim biznisima na lansiranju njihovih proizvoda od ideje do puštanja na tržište i podrške.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Software Engineer

Beograd

Your portfolio is filled with solutions based on open source technologies and you have been working with Scala, Groovy, Ruby, Java, JavaScript, Objective-C, Swift… [insert some other languages you like]... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SpiceFactory doo
Adresa
Gundulićev Venac 14/8, Beograd
Datum osnivanja
03.10.2014.
PIB
108699727
Matični broj
21050334
Poslovni naziv
SpiceFactory doo Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš Žikić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija