SpiceFactory d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Spice Factory je agencija za razvoj digitalnih proizvoda i streme kreiranju inovativnih web i mobilnih proizvoda koji su ispred svog vremena. Fokus im je na korisničkom ugođaju, validaciji, testiranju sa ciljanim korisnicima. Rade sa startapima i uspostavljenim biznisima na lansiranju njihovih proizvoda od ideje do puštanja na tržište i podrške.

SpiceFactory okuplja ljude koji su zaljubljenici u tehnologiju, startape i razvoj proizvoda. Ovo je ključan kriterijum za odabir novih kandidata. Lako je naučiti novu tehnologiju ili steći znanja iz bilo koje oblasti ako postoji posvećenost i demonstriran rad na unapređenju svojih veština i kontinualnom napretku. U procesu regrutacije žele da optimizuju vreme svima tako da proces kreće sa brzim skajp intervjuom od 15 minuta. Ukoliko su obe strane zadovoljne, kandidate dovode na tehnički interjvu i potom na razgovor sa direktorom kompanije. 

Zaposleni imaju veliku slobodu i samostalnost. Veruju u to da ljudima treba raširiti krila i pustiti ih da se pokažu u najboljem svetlu. Ovo nosi i veliku odgovornost sa sobom takođe. Samim tim radni prostor i radno vreme su fleksibilni maksimalno. 

Kod njih:

- imate slobodu izbora opreme na kojoj ćete raditi

- obezveđene potrebne licence za alate koje koristite

- obezbeđen ručak, kafu, napitke, pivo, grickalice

- sponzorisane odlaske na konferencije kao predavači- redovna druženja

- sponzorisani Workation za tebe i tvoje najbliže (http://bit.ly/spfr-workation)

- učestvovanje u raspodeli profita od uspešnih projekata

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

JavaScript Inženjer

Beograd  • Rok: 01.11.2017

Radićeš na NLP (natural language processing) sloju, integracijama konverzacionim kanalima (Facebook, Viber, Skype, Amazon Alexa, Google Home…), real time interfejsima na web-u, a tako i na mobilnim uređajima i sve to korišćenjem JavaScript-a... (pročitaj oglas)

Senior JavaScript inženjer

Beograd  • Rok: 28.10.2017

Razumevanje korisničkih interfejsa i vrednosti koje softver donosi korisnicima. Full-stack razvoj (front i backend) JavaScript, HTML5. Iskustvo u radu sa nekim od sledećih JS frameworka: React.js ili Angular 2+... (pročitaj oglas)

Software Engineer

Beograd

Your portfolio is filled with solutions based on open source technologies and you have been working with Scala, Groovy, Ruby, Java, JavaScript, Objective-C, Swift… [insert some other languages you like]... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SpiceFactory doo
Adresa
Gundulićev Venac 14/8, Beograd
Datum osnivanja
03.10.2014.
PIB
108699727
Matični broj
21050334
Poslovni naziv
SpiceFactory doo Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš Žikić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija