SpiceFactory d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Spice Factory je agencija za razvoj digitalnih proizvoda i streme kreiranju inovativnih web i mobilnih proizvoda koji su ispred svog vremena. Fokus im je na korisničkom ugođaju, validaciji, testiranju sa ciljanim korisnicima. Rade sa startapima i uspostavljenim biznisima na lansiranju njihovih proizvoda od ideje do puštanja na tržište i podrške.

SpiceFactory okuplja ljude koji su zaljubljenici u tehnologiju, startape i razvoj proizvoda. Ovo je ključan kriterijum za odabir novih kandidata. Lako je naučiti novu tehnologiju ili steći znanja iz bilo koje oblasti ako postoji posvećenost i demonstriran rad na unapređenju svojih veština i kontinualnom napretku. U procesu regrutacije žele da optimizuju vreme svima tako da proces kreće sa brzim skajp intervjuom od 15 minuta. Ukoliko su obe strane zadovoljne, kandidate dovode na tehnički interjvu i potom na razgovor sa direktorom kompanije. 

Zaposleni imaju veliku slobodu i samostalnost. Veruju u to da ljudima treba raširiti krila i pustiti ih da se pokažu u najboljem svetlu. Ovo nosi i veliku odgovornost sa sobom takođe. Samim tim radni prostor i radno vreme su fleksibilni maksimalno. 

Kod njih:

- imate slobodu izbora opreme na kojoj ćete raditi

- obezveđene potrebne licence za alate koje koristite

- obezbeđen ručak, kafu, napitke, pivo, grickalice

- sponzorisane odlaske na konferencije kao predavači- redovna druženja

- sponzorisani Workation za tebe i tvoje najbliže (http://bit.ly/spfr-workation)

- učestvovanje u raspodeli profita od uspešnih projekata

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Senior Software Engineer

Beograd

React, React Native, Node. Work on relational and noSQL bases. Experience with serverless systems. Knowledge of functional programming... (pročitaj oglas)

Senior Web Application Engineer

Beograd, Niš, Novi Sad  • Rok: 24.11.2019

Experience leading teams. Build systems, CI, Cloud infrastructures. Experience working with JVM languages - Go, Scala, Clojure. Experience with Mobile Application development - native, cross-platform... (pročitaj oglas)

JavaScript Front-End Engineer - React

Beograd, Niš, Novi Sad  • Rok: 24.11.2019

JavaScript and it’s ecosystem. React, React Native, Node. Rest and GraphQL. Relational and noSQL databases. Experience with serverless systems. Knowledge of functional programming... (pročitaj oglas)

JavaScript Engineer

Beograd

You are a cheerful person willing to learn and grow. You like to be challenged and are ready to dedicate your time to solving problems in a most efficient way. You share, care and improve yourself and those around you... (pročitaj oglas)

Software Engineer

Beograd

Your portfolio is filled with solutions based on open source technologies and you have been working with Scala, Groovy, Ruby, Java, JavaScript, Objective-C, Swift… [insert some other languages you like]... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SpiceFactory doo
Adresa
Gundulićev Venac 14/8, Beograd
Datum osnivanja
03.10.2014.
PIB
108699727
Matični broj
21050334
Poslovni naziv
SpiceFactory doo Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš Žikić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija