SpiceFactory d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Takovska 5, 11000 Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


5 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 108699727
Matični broj: 21050334
Broj zaposlenih: 1-10
Predstavništvo u Srbiji: Takovska 5, 11000 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Spice Factory je agencija za razvoj digitalnih proizvoda i streme kreiranju inovativnih web i mobilnih proizvoda koji su ispred svog vremena. Fokus im je na korisničkom ugođaju, validaciji, testiranju sa ciljanim korisnicima. Rade sa startapima i uspostavljenim biznisima na lansiranju njihovih proizvoda od ideje do puštanja na tržište i podrške.

SpiceFactory okuplja ljude koji su zaljubljenici u tehnologiju, startape i razvoj proizvoda. Ovo je ključan kriterijum za odabir novih kandidata. Lako je naučiti novu tehnologiju ili steći znanja iz bilo koje oblasti ako postoji posvećenost i demonstriran rad na unapređenju svojih veština i kontinualnom napretku. U procesu regrutacije žele da optimizuju vreme svima tako da proces kreće sa brzim skajp intervjuom od 15 minuta. Ukoliko su obe strane zadovoljne, kandidate dovode na tehnički interjvu i potom na razgovor sa direktorom kompanije.

Zaposleni imaju veliku slobodu i samostalnost. Veruju u to da ljudima treba raširiti krila i pustiti ih da se pokažu u najboljem svetlu. Ovo nosi i veliku odgovornost sa sobom takođe. Samim tim radni prostor i radno vreme su fleksibilni maksimalno.

Kod njih:

- imate slobodu izbora opreme na kojoj ćete raditi

- obezveđene potrebne licence za alate koje koristite

- obezbeđen ručak, kafu, napitke, pivo, grickalice

- sponzorisane odlaske na konferencije kao predavači- redovna druženja

- sponzorisani Workation za tebe i tvoje najbliže (http://bit.ly/spfr-workation)

- učestvovanje u raspodeli profita od uspešnih projekata

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije SpiceFactory d.o.o.

Web Software Engineer - React

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Poslata povratna informacija da kao kandidat ne posedujem dovoljno iskustva i da je potreban neko sa više iskustva u tehnologijama koje su njima aktuelne iako sam naveo u prijavi i projekte i tehnologije koje sam koristio a poklapaju se sa potrebama konkursa. Posle nekog vremena opet raspisan isti konkurs za radno mesto. Kao kandidatu to mi je signal da je poslodavac neozbiljan prema kandidatima za posao.

Software Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Google Meet
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
HR intervju je trajao 40-60 minuta, odrzan na Google Meet-u. Prvi deo intervjua, upoznavanje sa kandidatom i upoznavanje sa projektima koji su radjeni u kompaniji, zatim upoznavanje sa projektima i iskustvom kandidata. Posto sam junior i posto nisam imala mnogo iskustva postavljana su mi bila i tehnicka pitanja, srednje tezine, iz raznih oblasti (baze, algoritmi, strukture podataka, frameworci i programski jezici koje kandidat zna - naveo u cv-ju). Jako prijatno iskustvo. Tehnički intervju: Kandidat dobije pdf sa 2 zadatka, oba su algoritamska, jedan sa nizom, a drugi sa stablom. Neograniceno je vreme rada, kandidat moze da koristi bilo koji jezik, ja sam na primer. koristila Python umesto JavaScript-a koji je bio preporucen. Nakon toga sledi tehnicki intervju (Google Meet) gde kandidat treba da objasni kako je dosao do problema, male modifikacije u problemu, i jos neka tehnicka pitanja koja nisu u vezi sa zadacima.
Pitanja sa intervjua
  • Koja je razlika izmedju React Virtual DOM-a i HTML DOM-a? Sta optimizuje React Virtual DOM?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SpiceFactory doo
Adresa
Gundulićev Venac 14/8, Beograd
Datum osnivanja
03.10.2014.
PIB
108699727
Matični broj
21050334
Poslovni naziv
SpiceFactory doo Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš Žikić - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju SpiceFactory d.o.o. sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška