Spirit Pixels

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Spirit Pixels

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

4
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija koja poštuje sva prava radnika sa dosta dodatnih beneficija (sistematski pregledi, privatno zdravstveno osiguranje, učešće u dobiti firme u slučaju postizanja godišnjeg cilja itd).
Što se tiče razvojnog tima čiji sam član bio, on se sastojao od kvalitetnih programera sa kojima sam imao privilegiju da radim.
U karijeri sam promenio nekoliko kompanija i ova mi je ostala u najlepšem sećanju.
preporučujem
utisak postavljen: 28.06.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Agencija za Web, brend i UX razvoj sa sedištem u Beogradu. Sarađuju sa kompanijama, brendovima i startupima na svim digitalnim platformama, fokusirajući se na identitet i prisustvo na vebu.

Kreiraju zajednička iskustva, proizvode i platforme, u skladu sa biznisom ili komunikacionom strategijom kompanija.

Pomažu da se otkrije zašto, kako i pomoću kojih kanala kompanije i brend mogu dobiti vrednost, bave se komunikacijom, a kreativni timovi, dizajneri, web editori i menadžeri društvenih mreža kreiranjem sadržaja, bilo da je u pitanju tekst, fotografija, video, bogatiji sadržaj ili materijal za odnose sa javnošću. 

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Wordpress Developer

Beograd

Minimum of 3 years experience working with Wordpress. Very good knowledge of Woocommerce. Good knowledge of PHP. Basic knowledge of SQL... (pročitaj oglas)

Web UI & Graphic Designer

Beograd

Portfolio with examples of interfaces for websites and applications, as well as other examples from the field of graphic design... (pročitaj oglas)

PHP Developer

Beograd

Minimum of 3 years experience working with PHP. Familiar with minimum 1 eCommerce platform written in PHP (Magento is a plus)... Basic knowledge of SQL. (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija