Spirit Pixels

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Spirit Pixels

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

4
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija koja poštuje sva prava radnika sa dosta dodatnih beneficija (sistematski pregledi, privatno zdravstveno osiguranje, učešće u dobiti firme u slučaju postizanja godišnjeg cilja itd).
Što se tiče razvojnog tima čiji sam član bio, on se sastojao od kvalitetnih programera sa kojima sam imao privilegiju da radim.
U karijeri sam promenio nekoliko kompanija i ova mi je ostala u najlepšem sećanju.
preporučujem
utisak postavljen: 28.06.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Agencija za Web, brend i UX razvoj sa sedištem u Beogradu. Sarađuju sa kompanijama, brendovima i startupima na svim digitalnim platformama, fokusirajući se na identitet i prisustvo na vebu.

Kreiraju zajednička iskustva, proizvode i platforme, u skladu sa biznisom ili komunikacionom strategijom kompanija.

Pomažu da se otkrije zašto, kako i pomoću kojih kanala kompanije i brend mogu dobiti vrednost, bave se komunikacijom, a kreativni timovi, dizajneri, web editori i menadžeri društvenih mreža kreiranjem sadržaja, bilo da je u pitanju tekst, fotografija, video, bogatiji sadržaj ili materijal za odnose sa javnošću. 

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Wordpress Developer

Beograd

Minimum of 3 years experience working with Wordpress. Very good knowledge of Woocommerce. Good knowledge of PHP. Basic knowledge of SQL... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija