O kompaniji
1
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Štampa sistem d.o.o. logo

Štampa sistem d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Pola veka dugu tradiciju poslovanja „Štampa“ je počela da piše daleke 1947. godine, kada je osnovano Društveno preduzeće Štampa čiji je naslednik današnja kompanija.

Kada je počela sa radom, kompanija je poslovala kao trgovinski lanac za prodaju štampanih medija – novina, knjiga, ali i duvana i duvanskih proizvoda kroz mrežu maloprodajnih objekata širom zemlje.

Tokom godina naš poslovni sistem je prošao kroz niz organizacionih i vlasničkih transformacija, prilagođavajući se trendovima, tržišnim i društvenim promenama. Zajedno sa društvom i našim potrošačima, menjali smo se i mi.

Godine 2008, Štampa sistem d.o.o. je postala deo austrijske kompanije OST HOLDING, članice grupe WAZ MEDIA GROUP, vodeće nemačke medijske kompanije. Promena vlasničke strukture pokrenula je i proces stvaranja uslova za uspešnije poslovanje, ali je na kompletno prestrukturiranje i konsolidaciju kompanije trebalo sačekati još nekoliko godina.

Početkom 2011. godine, ponovo je došlo do nove promene u vlasničkoj strukturi Štampa sistema tako što je Centro Štampa d.o.o. Beograd, članica poslovne grupacije Centroproizvod, otkupila vlasnički udeo od OST HOLDING-a i preuzela upravljanje nad Štampa sistemom. Tokom 2011. godine, Štampa Sistem je preuzela većinski paket potraživanja prema Futuri plus, i postala njen najveći poverilac. Integracijom ova dva poslovna sistema počinje nova epoha poslovanja.

Organizaciona, tehnološka i tehnička unapređenja, uvođenje potpuno novog brenda pod imenom MOJ KIOSK i brojne druge inovacije, imaju za cilj da donesu nov poslovni identitet moderne kompanije spremne da svojim potrošačima, partnerima i zaposlenima ponudi jedinstveno i nezamenljivo iskustvo.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Milutina Milankovića 19, 11000 Beograd
+381 11 7159534