Stanwood

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Berlin, Nemačka


1 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 11-50


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Stanwood je uspešna međunarodna agencija za razvoj aplikacija i veb aplikacija sa više od 10 godina iskustva u razvoju aplikacija i objavljivanju na mobilnim uređajima. Njegov tim od 40 dizajnera, programera i menadžera proizvoda deluje iz 12 zemalja širom sveta.

Stanwood je započeo 2009. godine sa svojim prvim vodičem za mobilnu televiziju ON AIR, koji do danas ima preko milion aktivnih korisnika i više od 4 zvezdice u prodavnicama aplikacija, pa je stoga jedan od najuspešnijih i najomiljenijih vodiča za mobilnu televiziju u Nemačkoj. Od tada je Stanwood razvio preko 60 izvornih iOS i Android aplikacija za kupce iz izdavačke delatnosti, zdravstva i fitnesa i automobila, među kojima su velike kompanije kao što su ProSiebenSat.1, Conde Nast, Bertelsmann, Jaguar & Land Rover itd.


Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Stanwood sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška