Kontakt

Adresa Švajcarska
Zaposlenih 51-200
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Status gradi alate i infrastrukturu za unapređenje sigurne, privatne i otvorene web3. Kao proizvod, Status je aplikacija zasnovana na Ethereumu otvorenog koda koja korisnicima daje moć da ćaskaju, izvršavaju transakcije i pristupaju revolucionarnom svetu DApps-a na decentralizovanoj mreži. Sa visokim ciljevima očuvanja prava na privatnost, ublažavanja rizika od cenzure i promovisanja ekonomske trgovine na transparentan, otvoren način, Status gradi zajednicu u koju je svako dobrodošao da se pridruži i doprinese.

Kao organizacija, Status nastoji da pokrene ekosustav web3 napred kroz istraživanje, stvaranje alata za programere i podršku zajednice otvorenog koda.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu