Stolarium Invest d.o.o.

Stolarium Invest d.o.o.

Kontakt

Adresa Gučevska bb, 11000 Beograd, Srbija
Telefon 011/ 26 51 481
PIB 105760192
MB 20450894
Predstavništvo Gučevska bb, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

STOLARIUM INVEST DOO
je mlada, dinamična kompanija koja se bavi pružanjem visoko kvalitetnih usluga u sferi projektovanja, inženjeringa, konsaltinga, proizvodnjom i izvođenjem građevinskih radova i izradom enterijera, po sistemu ključ u ruke. Stolarium Invest doo je osnovan 2008. godine, sa sedištem u Beogradu. Imamo oko 50 stalno zaposlenih, a za potrebe velikih projekata u mogućnosti smo da angažujemo i dodatne visoko kvalikovane kadrove. Pametnim tehničkim rešenjima dolazimo do maksnimalnih ušteda uz zadovoljenje tehnoloških uslova.
Na taj način stvaramo kvalitetan osnov za izvođenje objekta koji realizujemo sopstvenim resursima – od pogona za proizvodnju pločastog nameštaja, masiva, građevinske stolarije , metalne galanterije, pa do profesionalnih ekipa za montažu istih. U opremanju enterijera realizujemo najzahtevnije zadatke u zemlji i inostranstvu. Naši proizvodi su mešavina prepoznatljivog dizajna i visoko kvalitetnih materijala.
Ovakva kombinacija stavlja naše proizovde uvek ispred ostalih, po kvalitetu, dizajnu i modernim rešenjima.

Trgovačka marka DOORMAN, vlasništvo je preduzeća STOLARIUM Invest d.o.o. i pozicionirana je na tržištu vrata od farbanog i furniranog medijapana (MDF) kao jedna od globalnih u regionu Balkana. STOLARIUM Invest d.o.o. je preduzeće koje se bavi projektovanjem i izradom kompletnih enterijera, građevinske stolarije i nameštaja. Proizvodni pogon se nalazi u Smederevu i prostire na površini od 2235000 m, od kojih 10000 m proizvodnih hala.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv STOLARIUM INVEST
Poslovni naziv PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU GRAĐEVINSKE STOLARIJE I ENTERIJERA I INVESTIRANJE STOLARIUM INVEST DOO BEOGRAD (ČUKARICA)
Delatnost kompanije 1623 - Proizvodnja ostale građevinske stolarije i elemenata
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Šumadijski trg 6a, 11030 Beograd - Čukarica, Srbija
Datum osnivanja 20.08.2008.
PIB 105760192
MB 20450894
Zakonski zastupnici
Aljoša Arsenović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu