O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Stolarium Invest d.o.o. logo

Stolarium Invest d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

STOLARIUM INVEST DOO
je mlada, dinamična kompanija koja se bavi pružanjem visoko kvalitetnih usluga u sferi projektovanja, inženjeringa, konsaltinga, proizvodnjom i izvođenjem građevinskih radova i izradom enterijera, po sistemu ključ u ruke. Stolarium Invest doo je osnovan 2008. godine, sa sedištem u Beogradu. Imamo oko 50 stalno zaposlenih, a za potrebe velikih projekata u mogućnosti smo da angažujemo i dodatne visoko kvalikovane kadrove. Pametnim tehničkim rešenjima dolazimo do maksnimalnih ušteda uz zadovoljenje tehnoloških uslova.
Na taj način stvaramo kvalitetan osnov za izvođenje objekta koji realizujemo sopstvenim resursima – od pogona za proizvodnju pločastog nameštaja, masiva, građevinske stolarije , metalne galanterije, pa do profesionalnih ekipa za montažu istih. U opremanju enterijera realizujemo najzahtevnije zadatke u zemlji i inostranstvu. Naši proizvodi su mešavina prepoznatljivog dizajna i visoko kvalitetnih materijala.
Ovakva kombinacija stavlja naše proizovde uvek ispred ostalih, po kvalitetu, dizajnu i modernim rešenjima.

Trgovačka marka DOORMAN, vlasništvo je preduzeća STOLARIUM Invest d.o.o. i pozicionirana je na tržištu vrata od farbanog i furniranog medijapana (MDF) kao jedna od globalnih u regionu Balkana. STOLARIUM Invest d.o.o. je preduzeće koje se bavi projektovanjem i izradom kompletnih enterijera, građevinske stolarije i nameštaja. Proizvodni pogon se nalazi u Smederevu i prostire na površini od 2235000 m, od kojih 10000 m proizvodnih hala.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Gučevska bb, 11000 Beograd, Srbija
011/ 26 51 481