O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Stucke Elektronik Balkan d.o.o. logo

Stucke Elektronik Balkan d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Osnovan 1968. godine, Stucke Elektronik GmbH obezbeđuje napredne uređaje u domenu energetske elektronike za zaštitu i upravljanje, kao i usluge razvoja, dizajna i inženjeringa sa primenom na kopnu i/ili moru.

Posebno, nudimo napredna tehnološka rešenja za dizel agregate, zaštitu generatora, zaštitu mreže, multifunkcionalne zaštitne releje, uredjaj za kontrolu i monitoring rasklopnih elemenata (BCU) i sistem za upravljanje snagom (PMS). Osim razvoja i dostave ovih proizvoda, mi obezbedjujemo usluge inženjeringa od CAD dizajna na svim nivoima do „ključ u ruke“ inženjeringa, proizvodnje i instalacije ključnih elemenata za kontrolu i upravljanje opremom elektroenergetskih postrojenja na kopnu i/ili moru, generatorskih postrojenja za vanredno stanje (dizel i gasni), hidroelektrana i gasnih turbina.

Iz našeg sedišta u Hamburgu, Nemačka, i preko predstavništva lociranim na strateškim tržištima, uključujući Beograd, Seul, Južnu Koreju; Sankt Peterburg, Rusiju; Sidnej, Australiju; i Singapur, pružamo kompletnu ponudu proizvoda i usluga kupcima širom sveta.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt