Stucke Elektronik Balkan d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Osnovan 1968. godine, Stucke Elektronik GmbH obezbeđuje napredne uređaje u domenu energetske elektronike za zaštitu i upravljanje, kao i usluge razvoja, dizajna i inženjeringa sa primenom na kopnu i/ili moru.

Posebno, nudimo napredna tehnološka rešenja za dizel agregate, zaštitu generatora, zaštitu mreže, multifunkcionalne zaštitne releje, uredjaj za kontrolu i monitoring rasklopnih elemenata (BCU) i sistem za upravljanje snagom (PMS). Osim razvoja i dostave ovih proizvoda, mi obezbedjujemo usluge inženjeringa od CAD dizajna na svim nivoima do „ključ u ruke“ inženjeringa, proizvodnje i instalacije ključnih elemenata za kontrolu i upravljanje opremom elektroenergetskih postrojenja na kopnu i/ili moru, generatorskih postrojenja za vanredno stanje (dizel i gasni), hidroelektrana i gasnih turbina.

Iz našeg sedišta u Hamburgu, Nemačka, i preko predstavništva lociranim na strateškim tržištima, uključujući Beograd, Seul, Južnu Koreju; Sankt Peterburg, Rusiju; Sidnej, Australiju; i Singapur, pružamo kompletnu ponudu proizvoda i usluga kupcima širom sveta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
STUCKE ELEKTRONIK BALKAN
Adresa
Ustanička 168/52, Beograd-Boždovac
Datum osnivanja
12.03.2004.
PIB
103309079
Matični broj
17542036
Poslovni naziv
STUCKE ELEKTRONIK BALKAN D.O.O. BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije
7112 Inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Predrag Krnjaić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija