O kompaniji
1
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Studio Moderna d.o.o. logo

Studio Moderna d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Studio Moderna predstavlja lidera u oblasti direktnog marketinga u centralnoj i istočnoj Evropi. Kompanija smo sa izrazito stabilnim poslovanjem u 21 zemlji. Naše proizvode kupuje više od 400 miliona potrošača. U svom sastavu imamo: više od 220 prodavnica, 25 pozivnih centara, na hiljade maloprodajnih distributera. Sa preko 6.500 zaposlenih, kompanija radi na: stvaranju, proizvodnji i prodaji proizvoda za brendove koji su priznati širom sveta.

Svojom jedinstvenom, visoko sofisticiranom infrastrukturom oglašavanja, marketinga, multi-kanalne prodaje i distribucije, prepoznati smo kao vrhunski stručnjaci u izgradnji cenjenih robnih marki i kreiranju kvalitetne usluge. Naš glavni cilj je maksimalno zadovoljstvo klijenata proizvodima i besprekornom uslugom.

Uspeh i rast naše kompanije često se ističe kao primer poslovnog uspeha do kojeg se može doći s dobrom idejom i od lokalne firmi razviti multinacionalnu kompaniju koja deluje u više od dvadeset država. Radi inovativnog poslovnog pristupa, za naš poslovni model zainteresovane su i vodeće poslovne škole u svetu od Harvarda do Berlina, Pariza, ali i brojne poznate svetske kompanije. Studio Moderna je među malobrojnim preduzećima u svetu gde Microsoft ispituje najnovije softverske aplikacije.

U Srbiji, sedište firme je u Novom Sadu i ima oko 500 zaposlenih. Sa preko 200.000 minuta godišnje TV programa, našim kupcima nudimo najveće hitove TV prodaje iz celog sveta.

Pored TV prodaje, naši brendovi su prisutni u 19 maloprodajnih objekata u našem vlasništvu i najvećim trgovačkim lancima kao što su Merkator, Roda, Delhaize, Merkur, Tehnomanija i dr.

2011. godine otvorili smo novi, savremeni pozivni centar u Subotici, kapaciteta 180 radnih mesta i na taj način, zajedno sa kapacitetima pozivnog centra u Novom Sadu, postali jedan od najvećih i vodećih pozivnih centara u Srbiji.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod