O kompaniji
11
Iskustva
2
Plate
Poslovi
Studio Present d.o.o. logo

Studio Present d.o.o.

5

O nama

Zdravo!

Mi smo Studio Present, full service digitalna agencija smeštena u tri različite zemlje, Srbija, Nemačka i Mađarska, i naša priča traje već 12 godina.

Od dva prijatelja developera iz školskih dana koja su zajedno kreirala web rešenja za lokalne klijente, do kompanije od 40ak zaposlenih koji pojedini broje staž od preko 10 godina.

Brojni uspesi su za nam a jedan od njih je i da smo 2019. godine uspeli u Subotici da otvarimo prvu poslovnu smart zgradu Digital Hive, koja je od tada naš stalni dom.

Pažljivo osmišljen kompleks koji za cilj ima da ponudi vrhunske uslove za rad svim zaposlenima, počev od prostranih kancelarija opremljene vrhonskom tehnologijom do potpuno opremljene teretane i wellnessa koji se nalaze u našem dvorištu.

Kultura naše kompanije podrazumeva poštovanje drugih kolega i transparentnost, jer verujemo da su otvoreni odnosi - zdravi odnosi, te svako ima priliku da iznese svoje mišljenje, predlog ili zabrinutost i razgovara potpuno otvoreno sa starijim kolegama, HR-om, top menadžmentom i direktorima.

Jedan od glavnih ciljeva nam je da smo uvek u koraku sa novom tehnologijom i da radimo na sjajnim projektima, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Počev od e commerce sajtova iz najrazličitijih branši, preko kompleksnih web aplikacija, rešenja za javne institucije, finansije i bankarstvo pa do mobilnih aplikacija.

Posvećeni smo edukaciji i uvek spremni da podelimo znanje pa su interne obuke i konferencije uvek aktuelna tema.

A ako nas pitate zašto da se zaposlite baš kod nas, naš odgovor bi bio:

Moderna smo kompanija koja broji 40ak zaposlenih, gde se odluke donose brzo, a deluje efikasno. Svi se međusobno poznajemo pa čak i družimo privatno.

Pored palete benefita za zaposlene, u kojoj se podrazumeva i privatno zdravstveno osiguranje, nudimo i konkurentu novčanu nadoknadu.

Pridruži nam se :)

Predlažemo da pogledaš i video u nastavku sa naše Digital Hive žurke 2022. godine :)

https://sn.rs/qowuy

Tech stack

PHP Drupal Symfony Python HTML CSS SCSS jQuery JavaScript React React Native NodeJS GraphQL MQTT NextJS TypScript C++ Twig Gatsby TYPO3 Strapi Docker ElasticSearch Microservices Cubernetes DevOps Project/Delivery Management UX/UI Test Automation Hardware QA iOS Android

Beneficije

Privatno zdravstveno osiguranje

Očni i sistematski pregledi

Privatni penzioni fond

Fleksibilno radno vreme

Wellness i teretana

Team building

Mini team building

Masaža

Kupovina na kredit

Stručna biblioteka

Konferencije i plaćeno usavršavanje (kursevi)

Bonusi

Inovativni projekti

Nove tehnologije

Workshop-ovi

Naši ljudi

Miloš Ćuković

COO / Main Project Manager

Dávid Malatenszki

Team Lead / Senior Frontend Developer

Bojan Milanković

CTO / Senior Backend Developer

Nađa Popović

Frontend Developer

Galerija

APR

Broj Zaposlenih

20-50

Profit i Prihod

Proces selekcije

selection process image

Kontakt