SunGard Financial SystemsNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije SunGard Financial Systems

JavaScript Engineer

Vladimir R., Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Proces selekcije jeste jako dug, ali su sva tri intervjua bila izuzetno profesionalna. Lično ne vidim potrebu za tri intervjua, mislim da su dva sasvim dovoljna, a naročito ako kandidat putuje iz drugog grada, tako da bih jedino to naveo kao lošu stvar. Vidim da se ljudima nije dopao HR deo intervjua, dok je meni bio izuzetno pozitivan i profesionalan.

utisak sa intervjua postavljen: 10.12.2015.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
odbio/la ponudu
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Krajnje neprofesionalno. HR služba je ispod kriterijuma.

utisak sa intervjua postavljen: 08.12.2015.

Software Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 7 nedelja
Kako je izgledao proces
Prvi razgovor sa nekoliko kolega radi upoznavanja i prolaska kroz CV. Drugi razgovor je bio tehnički. Sve profesionalno organizovano. Treći krug razgovora je finalni, i to je HR intervju. Nisam stigao do tog razgovora, zbog drugog posla. Između drugog i poziva za treći krug je prošlo 5-6 nedelja, što je verovatno i normalno za firmu sa tolikim brojem zaposlenih, ali ipak možda previše za današnje vreme gde IT stručnjaci lako nađu posao.

utisak sa intervjua postavljen: 05.11.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

SunGard Financial Systems je jedna od vodećih svetskih softverskih i tehnoloških kompanija. Sungard ima više od 17.000 zaposlenih i služi oko 25.000 klijenata u više od 70 zemalja.

Sungard pruža softverska i procesna rešenja za finansijske i obrazovne servise i javni sektor. Sungard takođe pruža usluge za oporavak od katastrofa, IT usluge, informacijsko-konsultantske usluge i upravljanje softverom. Sa godišnjim prihodom od preko 4 milijardi dolara, Sungard je najveća privatna softverska i uslužna kompanija i rangirana je kao 480. na listi Fortune 500 u 2012. godini.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija