O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Sunset 1999 d.o.o. logo

Sunset 1999 d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Sa tradicijom dugom više od 23 godina, Sunset predstavlja biser prvih restorana na Adi Ciganliji, jednoj od najvećih plaža na veštačkim jezerima u Evropi.


Stvoreno s ljubavlju

Sunset je otvoren 4. jula 1999. godine na makiškoj strani “Beogradskog mora“, kada je njegovu priču započela porodica difovaca s puno ljubavi, elana i truda. Zahvaljujući doprinosu i poverenju velikog broja prijatelja, stalnih gostiju i poslovnih saradnika, restoran je tokom godina izgradio identitet po kojem je nadaleko prepoznatljiv.

Tradicija & inovacija

Sačuvati tradiciju a ići u korak sa današnjicom uvek je bio izazov. Modernizacija ali uz poštovanje tradicije bila je ključ pobedničke formule kreirane od strane osnivača. Uzimajući u obzir svako od pet čula, Sunset je konstantno napredovao, predviđajući i postavljajući trendove u ugostitetljstvu.

Identitet jeu detaljima

Zanimljiv vizuelni identitet očaraće vas svojom živošću. Enetrijer odiše prirodnim ambijentom punim detalja, spontanosti i životne radosti. Sunset je vremenom postajao prepoznatljiv brend, koji sa sobom nosi sve one emocije, asocijacije i iskustva zbog kojih se gosti s razlogom osećaju kao kod kuće i uvek se rado vraćaju.

U društvu porodice & prijatelja

Kažu da atmosfera utiče na ukus hrane i da je ona najukusnija u društvu porodice i prijatelja. Verujemo da i van doma postoje mesta s dobrom energijom, dušom i prijateljskim okruženjem. Verujemo da je Sunset takvo mesto i da možemo biti vaša druga kuća.

 

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Ada Ciganlija (Makiška strana), lokal 9, 11000 Beograd, Srbija
063/807-3210