SupportYourApp

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

120/4 Kozatska St., Kijev, Ukrajina
učitavanje...


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 501-1,000


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

SupportYourApp pruža višejezične, tehnološki poboljšane usluge korisničke podrške za preko 100 cenjenih tehnoloških kompanija i „jednoroga“.

Korišćenjem sopstvenih digitalnih alata i lokalnih talenata, prilagođavamo pokrivenost višekanalne podrške na do 28 jezika za klijente u 25 zemalja.

Odabrani tim je obučen u skladu sa internim standardima vodećih svetskih brendova, a dopunjen je savremenim vlasničkim alatima za podršku.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije SupportYourApp

Technical Support Engineer (Linux/UNIX)

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Google Meet
bez ponude za posao
Kako je izgledao proces
Nakon što sam poslao onlajn video prezentaciju gde sam taksativno odgovarao na pitanja, bio sam pozvan na intervju sa predstavnicom ove ukrajinske kompanije (iz Kijeva) koja još uvek nema predstavništvo u Srbiji. Firma se uglavnom bavi različitim tipovima tehničke pozicije, a u pitanju je remote pozicija. Nakon što se njihova predstavnica predstavila i kratko mi opisala uslove kompanije, postavila mi je par pitanja koja su bila vezana za moja prethodna radna iskustva, kao i za pitanja koje se tiču moje ličnosti. Onda smo obavili simulaciju razgovora - ona je bila klijent koji je trebao da instalira Skajp, dok sam ja morao da pružim podršku putem telefona. Nije mi postavljala tehnička pitanja iz same oblasti za koju sam aplicirao. Iskazala ja zadovoljstvo i objasnila mi koji su naredni koraci u procesu selekcije. To je uključivalo test engleskog jezika, slanje screenshot-a svoje internet konekcije i specifikacija sistema itd. Sve sam uradio što je bilo traženo od mene i na njen odgovor sam sačekao dva dana. Bez ikakvog konkretnog objašnjenja mi je rekla da ipak neće nastaviti dalje s mojom aplikacijom jer postoji drugi kandidat čiji se profil bolje uklapa za ovu poziciju. Nije mi čak ponudila ni neku alternativnu poziciju. Sve u svemu, još jedna kompanija koja prodaje priče i finoću na razgovoru za posao, dok sa druge strane pravi krajnje rigoroznu selekciju kandidata bez da ikome pruži konkretniju šansu.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju SupportYourApp sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška