Sysdig

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kako izvorni cloud postaje standard za primenu aplikacija, uloge IT-a moraju se prilagoditi. Cloud timovi preuzimaju vlasništvo radi sigurnosti, kao i performansi i dostupnosti aplikacija. Alati moraju podržavati siguran DevOps tok rada za pokretanje Kubernetes-a i kontejnera u proizvodnji.

Syasdig omogućava kompanijama da pouzdano pokreću radna opterećenja u oblaku u proizvodnji. Pomoću platforme Sysdig Secure DevOps, timovi u oblaku ugrađuju sigurnost, maksimiziraju dostupnost i potvrđuju usklađenost. Sisdig platforma je otvorena dizajnom, s razmerama, performansama i upotrebljivošću koje preduzeća zahtevaju. Najveće kompanije se oslanjaju na Sysdig za sigurnost i vidljivost u matičnom oblaku.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SYSDIG
Adresa
Trg Nikole Pašića 5, Beograd
Datum osnivanja
2.3.2017
PIB
109925780
Matični broj
21268488
Poslovni naziv
SYSDIG d.o.o. Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
6201 - Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Perica Milošević - Dirketor
Lawrence Castro - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija