O kompaniji
2
Iskustva
1
Plate
Poslovi
T3soft logo

T3soft

5

O nama

T3soft je domaća IT kompanija, sa sedištem u Beogradu, osnovana sa ciljem da pruži svojim klijentima profesionalnu, pouzdanu, brzu i sveobuhvatnu IT uslugu.

Usluge koje nudimo našim klijentima obuhvataju izradu poslovnih aplikacija, outsourcing, održavanje, softverske licence‚ veb razvoj, infrastrukturni servis, ikt bezbednost i hosting. Svoje usluge pružamo iz razvojnog centra u Srbiji kako domaćim tako i stranim klijentima. Možemo se pohvaliti bogatim i raznolikim projektima, kroz koje konstantno širimo planove i ponude, implementiramo najnovija IT rešenja koja obezbeđuju stabilno digitalno rešenje za dalji razvoj biznisa. Primenjujemo nove tehnologije, unapređujemo postojeće infrastrukture, i pružamo podršku koja je svakom preduzeću neophodna kako bi IT segment neometano funkcionisao.

Sve se u T3soft-u zasniva na ljudima i procesima. Stalno težimo da proširimo naš tim s ciljem da okupimo najtalentovanije profesionalce, iz različitih oblasti razvoja softvera, i omogućimo im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visoke tehnologije. Ljudi jesu najveća snaga i vrednost naše kompanije. Kvalitet poslovanja i usluga koje pružamo upravo su odraz kvaliteta rada svakog pojedinačnog člana naših timova, a svi zajedno činimo najveći i najvažniji, T3soft tim.

Ponosni smo na ono što smo do sada postigli, na činjenicu da smo trudom, integritetom i kvalitetom izgradili reputaciju eksperta na IT polju. Pozivamo vas da nam se pridružite i postanete deo tima koji pobeđuje.

Join the magic number!

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt