Kontakt

Adresa Veljka Milićevića 4, Beograd
Telefon 011 400 2340
PIB 108568989
MB 21025585
Predstavništvo Veljka Milićevića 4, Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

T3soft je domaća IT kompanija, sa sedištem u Beogradu, osnovana sa ciljem da pruži svojim klijentima profesionalnu, pouzdanu, brzu i sveobuhvatnu IT uslugu.

Usluge koje nudimo našim klijentima obuhvataju izradu poslovnih aplikacija, outsourcing, održavanje, softverske licence‚ veb razvoj, infrastrukturni servis, ikt bezbednost i hosting. Svoje usluge pružamo iz razvojnog centra u Srbiji kako domaćim tako i stranim klijentima. Možemo se pohvaliti bogatim i raznolikim projektima, kroz koje konstantno širimo planove i ponude, implementiramo najnovija IT rešenja koja obezbeđuju stabilno digitalno rešenje za dalji razvoj biznisa. Primenjujemo nove tehnologije, unapređujemo postojeće infrastrukture, i pružamo podršku koja je svakom preduzeću neophodna kako bi IT segment neometano funkcionisao.

Sve se u T3soft-u zasniva na ljudima i procesima. Stalno težimo da proširimo naš tim s ciljem da okupimo najtalentovanije profesionalce, iz različitih oblasti razvoja softvera, i omogućimo im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visoke tehnologije. Ljudi jesu najveća snaga i vrednost naše kompanije. Kvalitet poslovanja i usluga koje pružamo upravo su odraz kvaliteta rada svakog pojedinačnog člana naših timova, a svi zajedno činimo najveći i najvažniji, T3soft tim.

Ponosni smo na ono što smo do sada postigli, na činjenicu da smo trudom, integritetom i kvalitetom izgradili reputaciju eksperta na IT polju. Pozivamo vas da nam se pridružite i postanete deo tima koji pobeđuje.

Join the magic number!

Iskustva o radu i sa intervjua (1)

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 22.09.2021.

Sistem inženjer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 7 nedelja

Kako je izgledao proces

Prvi korak procesa selekcije bilo je online upoznavanje preko skajpa. Drugi korak procesa selekcije bilo je licno upoznavanje.

Pitanja sa intervjua
  • Pitanja su uglavnom bila sa CV-a, kroz svaku temu mog CV-a smo presli. (poznavanje mreze, storage, antivirusi, tiketing sistemi itd).
2

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv T3soft doo
Poslovni naziv T3soft doo Beograd
Delatnost kompanije 6201 - Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Veljka Milićevića 4, Beograd - Voždovac
Datum osnivanja 19.06.2014.
PIB 108568989
MB 21025585
Zakonski zastupnici
Saša Popović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu