TMF Services d.o.o. Beograd

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

TMF Group je globalna kompanija koja se bavi pružanjem finansijskih usluga internacionalnim klijentima. Osnovana je 1988. godine u Holandiji i tokom narednih 20 godina poslovanje se proširilo na globalni nivo. Danas, TMF Group posluje u preko 83 zemlje širom sveta i ima 125 kancelarija.


Fokusiraju se na pružanje specijalizovanih i za poslovanje bitnih finansijskih i administrativnih usluga koje našim klijentima omogućavaju lakše poslovanje na različitim geografskim lokacijama.
TMF Group-a u Srbiji ima jak profesionalni tim računovođa, specijalista u obračunu zarada, stručnjaka za ljudske resurse i eksperte u zaštiti podataka u pravnoj sferi. Imamo više od 15 godina iskustva u pružanju efikasnih i sveobuhvatnih rešenja za usklađivanje biznisa multinacionalnih kompanija – bilo da tek uspostavljaju operacije u Srbiji ili već uveliko posluju u njoj.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TMF SERVICES DOO BEOGRAD
Adresa
Bulevar Zorana Ðinđića 64A, Beograd
Datum osnivanja
18.01.2002
PIB
100253685
Matični broj
17374796
Delatnost kompanije
6920 - Računovodstveni, knjiovodstveni, revizorski poslovi, poresko savetovanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

IT Administrator

1 plata
759 EUR / mesečno
759 759
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija