Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TMS

  (6 utisaka)
84% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.8
beneficije

4
mogućnost napredovanja

4.3
balans između karijere i privatnog života

PHP/WordPress Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nadprosečna primanja.
Zamerke kompaniji
Neozbilja selekcija kandidata kao i sam naziv firme. Kompanija iskorištava kandidate dok ne završi određene faze u projektu i nakon toga otpušta radnike, bez obzira da li su kandidati imali radno mesto pre prelaska.
ne preporučujem
utisak postavljen: 15.09.2015.


Komentar kompanije TMS

Poštovani Nenade, 1. Ukoliko vama proces intervjuisanja delovao neozbiljno niste bili u obavezi da prihvatite našu ponudu. Trenutno dodatno radimo i test prilikom ispitivanja, ali i dalje zadržavamo pravo za raskid ugovora sa developerom ukoliko ne stiže sa dogovorenim obimom posla jer to pravi trošak za firmu, nažalost dosta ljudi se trude samo da dobijaju poziciju. 2. Ako Vam se ne svidja naziv firme ne znamo zašto ste prihvatili ponudu da radite kod nas. 3. Dobili ste otkaz jer Vaš rad nije bio na zadovoljavajučem nivou i svakako nije mogao da opravda visoku platu koji ste dobijali, žao nam je što to shvatate kao iskorišćavanje. U ugovoru su Vam bili predstavljeni uslovi za rad, i koja su naša očekivanja i kompenzacija za ta očekivanja, nadamo se da ste dobili fer uslove sa naše strane i niste imali prekovremeni rad. Niste bili u obavezi da ih prihvatite i ako Vam je u bilo kom trenutku neki naš postupak zasmetao trebali ste odmah to da prijavite. Ovakve optužbe shvatamo veoma ozbiljno. 4. Da li je zaposleni imao radno mesto pre ili nije ne može da utiče na radni odnos sa trenutnim poslodavcem. Dobili ste ugovor i uslove za saradnju koji nažalost niste uspeli da ispunite. Žao nam je što ste svoj raskid ugovora shvatili tako lično i delimično imamo razumevanje da se neko ljuti kada dobije otkaz i da iskažete svoju frustraciju, ali ovo nije način da Vi vašu ljutnju prikažete sa teškim rečima za iskorišćavanjem radnika.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

TMS je razvojno središte za planiranje, izgradnju, podršku i poboljšanje vrhunskih veb aplikacija. Kompanija TMS je osnovana 2014. godine, a od samog starta se bavi razvojem sopstvenih softverskih proizvoda, koje danas koriste desetine hiljada biznisa i pojedinaca širom sveta. Danas nude usluge razvoja aplikacija rastućim IT kompanijama, kojima je cilj skaliranje razvojnih mogućnosti, zadržavajući kvalitet, poboljšavajući produktivnost i optimizujući troškove.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

PHP / Full-Stack Developer

Beograd  • Rok: 17.08.2019

1+ years of relevant web development experience. Experience with PHP and MVC frameworks in PHP (Symfony, Laravel, Slim). Experience with SQL databases... (pročitaj oglas)

Agile Project Manager

Beograd  • Rok: 30.07.2019

Manage entire projects from kick-off to final delivery (e.g. resourcing, internal/client kick off, status calls & meetings, reports, reviews/iteration sessions, delivery meetings, etc.)... (pročitaj oglas)

QA & Customer Support Intern

Beograd  • Rok: 04.08.2019

Work in an Agile SCRUM environment; Help our customers with their support requests using our online helpdesk; Test the products, find and report bugs and any unexpected behaviors... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TOUCH ME SOFT
Adresa
Mehmeda Sokolovića 22/15
Datum osnivanja
08.10.2014.
PIB
108706008
Matični broj
21051438
Poslovni naziv
TOUCH ME SOFT d.o.o. Beograd-Zvezdara
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Alexander Gilmanov - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija