Arhivirani utisci o kompaniji TMS

Recenzije starije od 2 godine

PHP/WordPress Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nadprosečna primanja.
Zamerke kompaniji
Neozbilja selekcija kandidata kao i sam naziv firme. Kompanija iskorištava kandidate dok ne završi određene faze u projektu i nakon toga otpušta radnike, bez obzira da li su kandidati imali radno mesto pre prelaska.
ne preporučujem
utisak postavljen: 15.09.2015.


Komentar kompanije TMS

Poštovani Nenade, 1. Ukoliko vama proces intervjuisanja delovao neozbiljno niste bili u obavezi da prihvatite našu ponudu. Trenutno dodatno radimo i test prilikom ispitivanja, ali i dalje zadržavamo pravo za raskid ugovora sa developerom ukoliko ne stiže sa dogovorenim obimom posla jer to pravi trošak za firmu, nažalost dosta ljudi se trude samo da dobijaju poziciju. 2. Ako Vam se ne svidja naziv firme ne znamo zašto ste prihvatili ponudu da radite kod nas. 3. Dobili ste otkaz jer Vaš rad nije bio na zadovoljavajučem nivou i svakako nije mogao da opravda visoku platu koji ste dobijali, žao nam je što to shvatate kao iskorišćavanje. U ugovoru su Vam bili predstavljeni uslovi za rad, i koja su naša očekivanja i kompenzacija za ta očekivanja, nadamo se da ste dobili fer uslove sa naše strane i niste imali prekovremeni rad. Niste bili u obavezi da ih prihvatite i ako Vam je u bilo kom trenutku neki naš postupak zasmetao trebali ste odmah to da prijavite. Ovakve optužbe shvatamo veoma ozbiljno. 4. Da li je zaposleni imao radno mesto pre ili nije ne može da utiče na radni odnos sa trenutnim poslodavcem. Dobili ste ugovor i uslove za saradnju koji nažalost niste uspeli da ispunite. Žao nam je što ste svoj raskid ugovora shvatili tako lično i delimično imamo razumevanje da se neko ljuti kada dobije otkaz i da iskažete svoju frustraciju, ali ovo nije način da Vi vašu ljutnju prikažete sa teškim rečima za iskorišćavanjem radnika.
(0)
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija