Arhivirani utisci o kompaniji TMS

Recenzije starije od 2 godine

Project Manager


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična radna atmosfera i sjajan tim. Kolege su uvek spremne za saradnju i tu su da pomognu kada zatreba.
Projekti su interesantni i daju prostora da se predlože i implementiraju sopstvene ideje, tako da ih tim skoro smatra svojim proizvodom.

Radno vreme je klizno, a ukoliko zbog ličnih obaveza mora da se odstupi od toga nikada nije bilo problema.
preporučujem
utisak postavljen: 07.06.2016.

Project Manager

Biljana D., Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi intervju - Upoznavanje sa kompanijom i projektima, osnovnim zahtevima pozicije kao i predstavljanje mog dosadašnjeg iskustva. Detaljan opis pozicije - Nakon prvog intervjua usledio je email da sam prošla u sledeći krug selekcije i usledio je detaljan opis pozicije i toga što se od mene očekuje Drugi intervju - Konferencijski poziv sa partnerima firme gde smo diskutovali o konkretnim veštinama i iskustvu koje posedujem kao i niz pitanja na osnovu čijih odgovora bi ocenili na koji način se nosim u određenim situacijama.

utisak sa intervjua postavljen: 07.06.2016.

UX Designer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 14 nedelja
Kako je izgledao proces
Obećanja, zavlačenje, beskrajno čekanje. Neozbiljno.

utisak sa intervjua postavljen: 02.06.2016.


Komentar kompanije TMS

Hvala vam na poslatom utisku, Još jednom se izvinjavamo na čekanju nastalom zbog nedostupnosti klijenta za čiji projekat smo vas razmatrali kao kandidata, i žao nam je da to smatrate negativnim iskustvom. Moramo da napomenemo da nije tačno da proces trajao 14 nedelja: kad ste se prvi put prijavili, zaposlili smo drugog kandidata, o čemu smo vas obavestili. Kad ste posle nekoliko meseci bili kod nas na razgovoru nije bila otvorena pozicija, nego samo pregovori sa klijentom za tu poziciju za njegov projekat, što, nažalost, nije uspelo, a vi ste bili prvi na spisku kandidata (po vašem zahtevu). Otvoreno smo vam objasnili situaciju i rekli smo da nemate nikakvih obaveza da nas cekate ako imate drugih ponuda. Na kraju smo morali da otkažemo poziciju baš zbog problema dobijanja feedback-a od klijenta, o čemu smo vas takođe odmah obavestili, razumemo da nije to što ste očekivali, ali nismo vam obećali ništa preko toga, i žao nam je da ste to tako shvatili. Želimo puno sreće u daljem radu. Prijatno!
(0)

Project Manager

Biljana D., Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
- Prvi intervju kao kratak vid upoznavanja sa obe strane - Opširan email sa time šta bi se od mene očekivalo na ovoj poziciji i da li sam zainteresovana za potencijalnu saradnju - Završni intervju (conference call sa svim partnerima u firmi) - sa nizom različitih pitanja u domenu project management-a kao i očekivanog ponašanja u različitim situacijama

utisak sa intervjua postavljen: 27.05.2016.

PHP/WordPress Developer

Nenad Ž., Beograd, Zvezdara
prihvatio/la ponudu
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Nema testa već se radi plugin za WordPress, i ukoliko se uspešno odradi odmah šalju ponudu za zaposlenje. I ukoliko kandidat kasnije ne pokaže određeni nivo znanja otpuštaju ga.

utisak sa intervjua postavljen: 15.09.2015.


Komentar kompanije TMS

Poštovani Nenade, Hvala na poslatom utisku. Vi ste jedan od prvih zaposlenih u firmi, i test koji smo pripremili bio je sa ciljem da se oceni znanje ali takođe i težina testa bila je namenjena da ne odbijemo kandidata sa previše kompleksnim zadatkom. Vi ste nam izgledali kao dobar kandidat i pružena Vam je prilika da se pokažete na projektu u sklopu Vašeg probnog rada. Žao nam je što nismo mogli da nastavimo dalju saradnju i što ste raskid ugovora shvatili lično. Trenutno proces selekcije kandidata je promenjen. Želimo Vam puno sreće u daljem radu. Sve najbolje!
(0)
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija