TNation

TNation je domaća kompanija koja se već 10 godina bavi razvojem softvera za domaće i strane klijente iz različitih industrija. Preko 130 zaposlenih stvara prijatnu i motivišuću radnu atmosferu svakog dana. Naša ambicija je razvoj globalnih IT rešenja i kreiranje timova najboljih programera iz Srbije i regije.

Kontakt

Tošin Bunar 272, 11070 Novi Beograd, Srbija

O nama

TNation je domaća kompanija sa velikim ambicijama. Osnovani smo 2014. godine i brzo rastemo.

Nudimo usluge developmenta, quality assurance-a IT kompanijama pretežno iz Evrope i SAD. Radi se većinom o IT kompanijama, kojima dugoročno trebaju dodatni developerski resursi. 

Fokusirani smo na kreiranje timova, koji će u dužem vremenskom periodu raditi kao sastavni deo razvojnih timova naših klijenata. Zato je angažovanje naših developera višegodišnje i praktično se nikad ne završava.

U ovom trenutku imamo 16 aktivnih timova koji rade na raznovrsnim projektima od logističkog softvera (optimizacija kretanja tankera po svetu), softvera za nemačku automobilsku industriju, zdravstvenog softvera (za 40+ klinika u Skandinaviji), e-commerce portala (Nemačka), do jedinstvenih finansijskih alata koje koriste najveće finansijske institucije na svetu.

Preko 130 zaposlenih stvara prijatnu i motivišuću radnu atmosferu svakog dana. Imamo velike ambicije ka razvoju globalnih IT rešenja i fokusirani smo na kreiranje timova najboljih programera iz Srbije i regije.

++ ŠTA GRADIMO ++

 Fokusirani smo na usluge i tehnologije koje će klijentima omogućiti konkurentnost i ubrzati njihov uspeh.

Platforme na kojima radimo su Web, Desktop, Android, iOS a tehnologije: Java, C#, .NET, JavaScript, PHP, Ruby on Rails, Objective C, Typo 3, Magento, Word Press. Projekte koje realizujemo su iz oblasti autoindustrije, bankarstva, finansija, logistike, zdravstva, distribucije, proizvodnje, nabavke i drugih privrednih grana.

++ KAKO RADIMO ++

NEGUJEMO TIMSKI DUH I PRIJATELJSKU ATMOSFERU. PODSTIČEMO ZAPOSLENE NA KONSTANTAN PROFESIONALNI RAZVOJ. ORGANIZUJEMO INTERNA PREDAVANJA, KURSEVE I WORKSHOP-OVE.

Nastojimo da svakom zaposlenom posvetimo pažnju i da vodimo računa o njegovim profesionalnim i privatnim potrebama. Radimo osam sati bez prekovremenog rada, ali nismo isključili vreme za odmor i zabavu – često odmeravamo snage u gaming roomu, na fudbalu i raznim team building aktivnostima.

++ NAŠ TIM ++ 

Naš tim čine preko 130 developera, inženjera, dizajnera i QA agenata. Dominantna odlika naših zaposlenih je posvećenost ka istom cilju. Svi smo deo TNation porodice i vodimo računa jedni o drugima.

++ GDE RADIMO ++ 

Sedište TNation-a je na Novom Beogradu, u poslovnoj zgradi West End, ali zapošljavamo ljude iz cele Srbije i regije (Republika Srpska, Federacija BiH, Makedonija, Crna Gora) koji posao mogu da obavljaju iz svojih mesta (remote).

++ PRIDRUŽI NAM SE ! :) 

TNation je fokusiran na zadovoljstvo svojih zaposlenih, trudimo se da kreiramo opuštenu, prijatnu i krajnje uspešnu poslovnu atmosferu. Radićete sa nekim od vrhunskih stručnjaka u ovom poslu, uz koje ćete svakodnevno napredovati. Moći će te da učite, eksperimentišete i implementirate najsavremenije tehnologije. Nudimo odlične finansijske uslove i stabilnost posla. Ukoliko tvoje kvalifikacije odgovaraju našim otvorenim pozicijama - prijavi se/dobrodošao si u TNation!

Tech stack

JavaScript Java Spring Data C# .NET Node.js Vue.js Angular React React native Azure Ruby on Rails Objective-C TYPO3 Magento Wordpress Mobile iOS Android PHP Python SQL Test Test automation Cucumber Selenium DevOps SCRUM Git

Beneficije

Tvoj izbor prostora za rad kuća/kanc

Fleksibilno radno vreme

Privatno zdravstveno osiguranje

TNation akademija

Neograničeni pristup platformi za učenje

Časovi engleskog jezika

Posete konferencijama

Poslovna putovanja

Sportske aktivnosti

Tim bildinzi

Work-life balans

Loyalty program

Pravni saveti

Program “Dobrodošla bebo”

Game room

Naši ljudi

Jelena Pavlović

Jelena Pavlović

HR tim

Anđela Stefanović

Anđela Stefanović

HR tim

Katarina Vasić

Katarina Vasić

HR tim

Milena Maksimović

Milena Maksimović

HR tim

Iz našeg pera

Iskustva o radu i sa intervjua (37)

Opšti utisak i preporuka

4.1
86%

Menadžment kompanije

5

Beneficije

4

Balans karijere i privatnog života

4.6

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

5

Mogućnost napredovanja

4.1

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 22.07.2022.

Software Developer

.NET C#

Opšti utisak

5
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina
Pozitivno

Savršen balans posla i privatnog života. Nema pritiska, odlična je atmosfera među timovima i kolegama. Sto se tiče posla, nikad kraja novinama :) Od početka korone svi smo remote. Plata redovna, engleski dva puta nedeljno, učimo i družimo se, privatno zdravstveno za sve zaposlene, karte za bioskop, pokloni za godišnjice,...

Zamerke

oprema da bude malo bolja odmora nikad dosta, pa i koji dan vise bi dobro dosao ;)

0
Intervju · 22.07.2022.

Software Developer

Pozitivno iskustvo

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Izuzetno prijatan intervju sa HR, trajao je oko pola sata, dobila sam osnovne podatke o kompaniji i o uslovima rada kao i o potencijalnim klijentima sa kojima bih saradjivala. Predstavila sam sebe i svoje radno iskustvo ukratko. Kako delimo neka zajednicka interesovanja dobila sam od HR i preporuku za izuzetan Yoga youtube...

Pitanja sa intervjua
  • Tehnicki intervju je takodje protekao u opustenoj i prijatnoj atmosferi. Prisustvala je devojka iz HR sa kojom sam imala prvi intervju i senior developer iz tima u kojem bi trebalo da radim. Razgovarali smo o mom prethodnom iskustvu, projektima i tehnologijama sa kojima sam radila. Predstavljem mi je detaljno projekat na kom cu raditi. Imala sam jos jedan tehnicki intervju sa klijentom, takodje opusten i prijatan, na engleskom jeziku, veoma slican prvom tehnickom intervjuu.
0
Iskustvo · 16.06.2022.

C# Developer

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina
Pozitivno

Zaposlen sam već duže vreme u kompaniji i mogu reći samo reči hvale. Projekat i ljudi su fenomenalni, još uvek smo remote što je jako dobar benefit, možete lepo da isplanirate i posao a i privatne obaveze. Nema stresa ni tenzije, mlađe kolege su jako dobre tako da njihova obuka i mentorstvo ide baš onako kako treba. Za...

Zamerke

nekad je to bio parking ali sada kad smo remote sve je super.

1
Iskustvo · 07.04.2022.

Software Developer (Senior)

Opšti utisak

5
Preporučuje
Prethodno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina
Pozitivno

Atmosfera, mogucnost ucenja i napredovanja. Divni ljudi, dobar HR Klijenti su sa svih strana sveta, proveo sam 5 godina u kompaniji radio u 4-5 timova i organizacija je odlicna.

3
Iskustvo · 02.03.2022.

.NET developer

Opšti utisak

3
Preporučuje
Potvrđen Linkedin identitet
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Stabilna kompanija, sa dugorocnim projektima.

Zamerke

Klasicna outsourcing kompanija, nema mogucnosti previse za napredovanje.

4

Plate (8)

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1600

QA Specialist 1 plata

MIN
1600
PROSEK
1600
MEDIJANA
1600
MAX
1600

Prosečna neto plata

1875

Software Developer 6 plata

MIN
1200
PROSEK
1875
MEDIJANA
1925
MAX
2500

Prosečna neto plata

550

Test Engineer 1 plata

MIN
550
PROSEK
550
MEDIJANA
550
MAX
550

APR