TOSCHAS d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Toschas Labs je grupa mladih i talentovanih entuzijasta koji razvijaju startape i stvaraju veb aplikacije za kupce širom sveta. Posedujemo veliko iskustvo kombinovano sa ljubavlju i svešću o novim trendovima, koje smo uvek pokušavali da pratimo - i u programiranju i u dizajnu. Ono što smo radili do sada jeste veb (PHP, Java, JavaScript) i mobilni (Android, iOS, Firefox OS) razvoj.

Mi volimo da radimo svoj posao, pogotovo ako je u pitanju nešto zabavno i nešto novo da se nauči. 

Vodimo računa o našim zaposlenima, ulažemo u njihovo obrazovanje i održavamo ih zainteresovanim i ažurirnim kada su novine u industriji u pitanju. Takođe, vodimo računa i o našim kupcima, razvijanju odličnog poslovnog odnosa sa njima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TOSCHAS DOO
Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 52, Beograd
Datum osnivanja
15.01.2016.
PIB
109336633
Matični broj
21164020
Poslovni naziv
TOSCHAS DOO Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Maja Radović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija