TP Jasmin d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Jasmin je najveći parfimerijski lanac u našoj zemlji. Parfimerije JASMIN prisutne su na domaćem tržištu od 6. aprila 1956. godine. Trenutno, kompanija ima 30 maloprodajnih objekata, 20 u Beogradu i 10 u unutrašnjosti Srbije. Jasminove parfimerije prate najnovije svetske standarde uređenja, strukture objekata, nivoa usluge i nalaze se na najatraktivnijim lokacijama. U JASMIN parfimerijama se može naći preko 20.000 proizvoda najvećih renomiranih svetskih proizvođača iz oblasti kozmetike i make up-a.

Stalnim promovisanjem aktuelnosti iz poslovanja uvećava se broj ljudi koji prepoznaju vrednosti koje brend Jasmin parfimerija nudi. Naš apsolutni prioritet u budućnosti je učvršćivanje liderske pozicije, zadržavanje postojećih i privlačenje novih kupaca. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
JASMIN
Adresa
Bulevar Despota Stefana 68 A, Beograd
Datum osnivanja
06.04.1956.
PIB
101821702
Matični broj
07015836
Poslovni naziv
TRGOVINSKO PREDUZEĆE JASMIN DOO BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
4775 Trgovina na malo kozmetičkim i toaletnim proizvodima u specijalizovanim prodavnicama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dragoslav Dražović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija