O kompaniji
1
Iskustva
Plate
Poslovi
TRB, Tehnički Remont Bratunac logo

TRB, Tehnički Remont Bratunac

Oceni kompaniju

O nama

Osnovano 1955. godine kao državno preduzeće sa dve radionice za održavanje, popravku i remont motornih vozila, tokom godina prerasta u glavno skladište Oružanih snaga Jugoslavije sa preko 1500 zaposlenih, proizvodnim pogonom i prostorom za skladištenje na površini od 22000 m2.

Projektovanje, proizvodnja, održavanje, popravka i nadogradnja kopnenih sistema nacionalne odbrane čine decenijsko neprocenjivo znanje i veštine koje prenosimo sa generacije na generaciju kroz kontinuirane obuke, profesionalni razvoj i mentorstvo.

Pouzdan partner za saradnju i transfer tehnologija, TRB se veoma brzo pozicionirao kao integrator sveobuhvatnih rešenja iz oblasti nacionalne odbrane i bezbednosti. Inovacija i razvoj novih proizvoda i dalje predstavljaju stubove temeljce naše proizvodnje.

Nakon nedavno usvojene odluke Vlade Republike Srpske, završen je proces privatizacije, na osnovu koje Vlada Republike Srpske zadržava manjinski udeo u vlasništvu, i time pruža podršku prilikom sklapanja komercijalnih ugovora sa ciljem jačanja nacionalnih odbrambenih sposobnosti i bezbednosti.