TTTech Auto

TTTech Auto

0

Kontakt

Adresa Narodnog fronta 23 F-G Novi Sad, Srbija
PIB 103843913
MB 20030038
Zaposlenih 501 - 1000
Predstavništvo Narodnog fronta 23 F-G Novi Sad, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

The cars of the past were guided by human hands – the cars of the future will be driven by human ideas.

Autonomna vožnja nije tako nova ideja, kako ljudi često misle. Od svojih početaka, pre više od 95 godina, mnogi vizionari su se njome bavili, smenjivale su se mnogo generacije ideja i tehnologija, koje su krčile put do mesta gde smo danas. U kom god delu sveta da su vizionari, tehnologija koju zajedno grade će uskoro biti u primeni. U težnji ka potpunoj automatizaciji, mi iz TTTech Auto smo se upustili u rešavanje najtežeg izazova autonomne vožnje - bezbednosti. Naša pouzdana bezbednosna platforma je već ugrađena u više od milion vozila. Ako radite sa nama, onda i vi postajete deo ove priče. U kompaniji TTTech Auto, možete staviti na test svoje ideje i snalažljivost rešavanjem ovog multi-domenskog izazova automobilske industrije. U našim pionirskim timovima ohrabrujemo jedni druge da se svaki dan ističemo u našim jedinstvenim i vrhunskim projektima, da stvaramo visokotehnološke proizvode koji zaista pokreću promene. Ali takođe podržavamo jedni druge pri svakoj promeni brzine. Uverićete se da su projekti #mindgrowing.

TTTech Auto CEE je regionalni ekspert u oblasti inženjerstva i razvoja bezbedonosno kiritičnog softvera u automobilskoj industriji. Kao deo TTTech Auto kompanije učestvujemo u globalnim operacijama kroz razvoj proizvoda i podršku klijentima širom sveta.

Naši timovi razvijaju softver za ADAS (Advance driver-assistance systems) i AD (Autonomous driving). Sistemi koje razvijamo su visokog nivoa autonomije (nivoi 3, 4, 5) i softver namenjen za ove svrhe mora biti izuzetno pouzdan, tj. bez grešaka. Prilikom kritičnih operacija upravljanja, ubrzanja, kočenja i sl., kvarovi nisu dozvoljeni jer mogu direktno ugroziti bezbednost putnika.

S obzirom da je ovo softver u realnom vremenu koji zahteva pravovremenu razmenu informacija prema unapred definisanim prioritetima, bavimo se i razvojem softverskih komponenti koje obezbeđuju brzu i pouzdanu komunikaciju. Važan aspekt našeg razvoja su specifični mehanizmi podrške u slučaju kvara delova hardver sistema, koji obezbeđuju da sistem ostane u funkciji (nastavi vožnju ili bezbedno zaustavi vozilo).

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TTTech Auto

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao (0)

Beograd, Novi Sad

18.11.2021.

Istekao

Podaci

Naziv TTTech Auto
Poslovni naziv ISTRAŽIVAČKO-RAZVOJNI INSTITUT RT-RK DOO ZA SISTEME ZASNOVANE NA RAČUNARIMA NOVI SAD
Delatnost kompanije 7219 Istraživanje i razvoj u ostalim prirodnim i tehničko-tehnološkim naukama
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Narodnog Fronta 23 a, Novi Sad
Datum osnivanja 07.04.2005.
PIB 103843913
MB 20030038
Zakonski zastupnici
Nikola Teslić - Direktor
Milenko Berić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu