O kompaniji
21
Iskustva
8
Plate
Poslovi
TX Services logo

TX Services

4.7
04.10.2021.

TX Services dočekuje 200tog zaposlenog!

Helloworld

Nakon skoro dve godine postojanja i rada, kancelarija TX Services-a danas dočekuje svog jubilarnog zaposlenog.

Ceo proces izgradnje beogradske kancelarije bio je izazovan, i, da budemo iskreni, češće nego što bismo želeli nepredvidiv, ali na kraju smo uspeli da dođemo do dugo iščekivanog broja 200. Izuzetno nam je drago što nam se na ovoj, za nas posebnoj poziciji, pridružuje koleginica Tijana, na poziciji Data Warehouse Engineer-a. Diversity je tema kojoj se u TX-u posvećuje velika pažnja i zbog toga smo posebno srećni što ovaj ‘’milestone’’ možemo da upotpunimo i ovim podatkom.

TX Services je ogranak švajcarske TX Group-e - medijske kuće koja posluje skoro 130 godina i koja sa svojim medijima i platformama želi da pruži ljudima prave informacije i olakša orijentaciju u današnjem svetu. U kompaniji sa ovako dugom tradicijom, poverenje je ključ uspeha - u potpuno neizvesnim okolnostima svetske pandemije uspeli smo da izgradimo ne samo fizički impresivan prostor od 2500 kvadratnih metara na vrhu Navigatora 2, već - tim - ekipu ljudi koji se međusobno podržava, sluša, ohrabruje i zajedno ide napred. Uprkos neizvesnosti, zaključavanjima, radu od kuće - mi danas ponosno možemo da istaknemo da imamo timski duh. 

Osećaju povezanosti nesumnjivo je doprinela i činjenica da su projekti na kojima radimo interni i međusobno povezani, tako da smo dosta upućeni jedni na druge. Dodatno, svi proizvodi su ujedno vrlo ‘’živi’’ - procene su da kroz naše aplikacije na dnevnom nivou prolazi oko 80% dnevnog internet saobraćaja Švajcarske. Odgovornost prema korisnicima naših proizvoda nas obavezuje da uvek budemo u toku sa trendovima i tehnologijama.

Ono što je davne 1893. godine bio začetak porodičnog preduzetništva kroz skromnu štampariju, danas je jaka medijska i digitalna kompanija sa vise od 3700 zaposlenih. Fleksibilnost koju smo, kroz skoro 13 prethodnih decenija, imali u pogledu tržista, proizvoda, ciljnih grupa i pristupa danas se prelila i na same uslove rada tako da danas nastojimo da krojimo procese prema našim zaposlenima i da u fokusu imamo njihove potrebe.

A fokus je ove godine na nama, na ljudima. Na osnaživanju već postojećih veza, ali i kreiranju novih. Na druženjima, razmeni znanja, iskustava i ideja. Sa dva velika timbildinga, mnoštvom internih inicijativa i velikom žurkom otvaranja koju smo 8. septembra ove godine organizovali na splavu Lasta, TX Services nastavlja u sličnom stilu.

U Novembru nas očekuje TX Conference - interna konferencija sa vise od 40 govornika koja je od prošle godine otvorena i za eksterne posetioce. Ako želite da osetite deo atmosfere iz naše kancelarije uvek nas možete zapratiti na Instagramu ili Linkedinu. Potrudicemo se da i dalje pomeramo granice. Jer, dok se u ponoć na Lasti služilo jedinstveno i preko potrebno okrepljenje čuli smo tako jednostavan a efektan komentar koji najbolje sumira svih prethodnih 13 meseci iza nas - ko zna, zna. ;)

Stay tuned.

Profil poslodavca možeš pogledati na sledećem linku, a sve otvorene pozcije možeš videti ovde.

Galerija