O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Task d.o.o. logo

Task d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Firma Task se zalaže više od 30. godina da svojim kvalitetnim pristupom domaćem tržištu i odličnom ponudom raznovrsnih profesionalnih mašina za čišćenje – privuče što više klijenata i omogući im zadovoljstvo u odluci da daju poverenje Tasku. Od početka svog postojanja TASK je imao strategiju da klijent mora da bude zadovoljan ponuđenim uslugama, a naše usluge su sledeće:
 

- Prodaja profesionalne opreme za održavanje higijene - FIMAP (mašine za pranje podova i tepiha, profesionalni usisivači, mašine za čišćenje u prehrambenoj industriji) i profesionalna hemija – SUTTER,

- Servis svih uređaja iz naše ponude, kako u garantnom tako i u van garantnom roku (na lageru se nalaze kompletni rezervni delovi za program FIMAP-a),

- Pružanje usluga profesionalnog održavanja čistoće objekata.

 
Iz naših distributivnih centara u Beogradu i Nišu, pokrivamo kompletno tržište Srbije. Trudimo se da u najkraćem roku budemo na usluzi svojim klijentima, i da na profesionalan način kako u delu prodaje, tako i u delu servisa ispunimo zahteve svih sadašnjih, tako i potencijalnih kupaca.

Task se bavi i pružanjem usluga čišćenja i održavanja poslovnih prostora, magacina, proizvodnih pogona...

Firma u svom poslovanju primenjuje sistem menadžmenta kvaliteta u skladu sa standardima SRPS ISO 9001 i sistem zaštite životne sredina u skladu sa standardima SRPS ISO 14001.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Despota Stefana 118, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 2751 088