Team Sava

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Tošin Bunar 179, Beograd
učitavanje...


23 osobe prate ovu kompaniju
PIB: 111453230
Matični broj: 21484857
Broj zaposlenih: 20-50
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Team Sava specializes in building outstanding teams of passionate, world-class professionals and top-tier software developers for growing global IT companies.

As a young company, established in 2019, we have huge potential and an ever-growing team of professionals who work on in-house projects of our partners. Our team is based in Belgrade and Novi Sad.

One of our partners is Chase. Our Chase dedicated team is building a solution in the form of an AI-driven, personalized work-space application, that blends natively into the user working flow and through which he can find, organize, access, and act on resources, from all the different SaaS applications he is connected to, rapidly and efficiently.

Also, we have a partnership with Aporia LTD, a leading performance marketing media agency. Aporia has brought marketing solutions to more than 50 clients while managing over a million dollars in budgets. Now, Aporia's arsenal of multi-platform targeting experience, creative capabilities, and deep understanding of the online media industry enable them to find the right audience for their client's product.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Team Sava

  (3 utiska)
67% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
3.3
Beneficije

5
4
3
2
1
3
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
3.7
Balans između karijere i privatnog života

Conrent Manager

potvrđen LinkedIn profil
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen Manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Sve je sjajno. Intervju je protekao lagano. Istog dana sam dobila zadatak, koji nakon što sam uradila, već za 2 dana sam imala intervju sa poslodavcima iz strane firme.
Posao je lep, dinamičan, zanimljiv, poslodavci su predusretljivi, spremni da objasne, daju podršku, razumevanje, feedback, dijalog je otvoren. Ekipa na poslu je sjajna, kolege su predusretljive i prijateljski nastrojene. Poslovni prostor je sjajan.
Plata stiže uvek 5og u mesecu, zdravstveno osiguranje.
Sve samo pohvale.
Zamerke kompaniji
Nema ih.
preporučujem

Senior software developer

potvrđen LinkedIn profil
  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Nista
Zamerke kompaniji
Imao sam odlican utisak o firmi dok je nisam napustio i saznao da mi jos nisu isplatili poslednju platu.
ne preporučujem

QA Team Lead

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Kontaktirali su me putem Linkedina. Dogovorili se za hr intervju. Sve je ok proteklo do momenta kad su me pitali za platu na sta je hr rekao: "Mislim da je to ok' I receno mi je da ce da mi posalju tehnicki test da ga uradim. Sutra dan sam dobio mail da su odustali od dalje komunikacije.

QA

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
bez ponude za posao
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Nakon prijave smo se čuli telefonom, upoznavanje, iskustva i provera engleskog kao i dogovor o tehničkom zadatku, zadatak se radi 3 dana. Nakon 2 nedelje su javili da sam prošao tehnički zadatak i organizuje se intervju sa QA Team Lead-om u USA. Na intervju-u sa TL postavljeno je 20ak klasičnih tehničkih pitanja skinutih sa neta vezano za QA (Jako dosadan intervju). Feedback nikada nisu poslali, mislim da to govori o tome kakva je firma.

C++ Software Architect

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, online, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Team Sava je dao oglas da osnivaju novi tim u Beogradu. Opis pozicije je "portovanje STL algoritama na nVidia grafičke akceleratore". Volim da se bavim optimizacijama i ova pozicija mi je bila vrlo zanimljiva. Oni su kontaktirali mene. Uglavnom, razgovarao sam sa ženom iz zapošljavanja, rekla mi je da delujem zanimljivo, da će zakazati razgovor sa menadžerom za zapošljavanje. Prošlo je 3-4 nedelja, ona se uredno javljala da još nije zakazala i da će mi javiti kada bude uspela. Posle četiri nedelje se javila da mi kaže da nisu zainteresovani i da imaju druge kandidate. Ono što mi nije jasno je sledeće: prilično sam siguran da nemaju bolje kandidate jer od ljudi koji se bave performansama u Beogradu mislim da sam među par njih. U svakom slučaju bih očekivao intervju da bi mogla da se donese bilo kakva odluka. Ono što se verovatno desilo: tražio sam previše para i nisu bili spremni. Baš je šteta zato što mi je pozicija bila interesantna. Mogli su da kažu "vaši zahtevi premašuju naš budžet", onda bismo i mogli nešto da se dogovaramo.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TEAMSAVA
Adresa
Tošin Bunar 179, Beograd
Datum osnivanja
24.5.2019
PIB
111453230
Matični broj
21484857
Poslovni naziv
TeamSava doo Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Viktor Bwaron - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Team Sava sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška