O kompaniji
10
Iskustva
Plate
3
Poslovi
Team Sava logo

Team Sava

4

Iskustva

4 83%

Menadžment kompanije

4.7

Beneficije

3.7

Balans karijera-privatni život

3.7

Timska atmosfera

4.7

Zadovoljstvo projektima

4.7

Mogućnost napredovanja

3.7
Iskustvo
16.11.2022
5 Preporučuje

Frontent developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Zainteresovanost zaposlenih u kompaniji je zadivljujuca sto se i oseti u toj timskoj atmosferi. Svaki klijent je stekao pozitivno iskustvo ovom kompanijom, kao i ja licno. Odlicna komunikacija medju zaposlenima, uvek su tu i svaki problem je resiv sto odaje neku sigurnost u njihovom radu. Sve pohvale, bravo za tim!

Zamerke

Nemam

Korisno? 2

Odgovor kompanije

Zdravo, Drago nam je što imaš lep utisak o radu u Team Savi! Uvek se trudimo da slušamo naše zaposlene, tako da budi slobodan/a da sa nama podeliš svoje predloge za unapređenje saradnje. Srdačan pozdrav, Team Sava
Korisno? 0
Iskustvo
19.08.2022
4 Preporučuje

Software developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Proces selekcije je bio jedno jako prijatno iskustvo, koje mi je promenilo perspektivnu i ukazalo da ima kompanija koje drugačije rade. HR team je stručan, mlad i profesionalan, uvek su spremni i otvoreni da pomognu ili pruže savet, tako da ni u jednom momentu ne ostajete bez podrške! Kompanija obezbeđuje sredstva za rad koja su nova, moderna i kvalitetna, tako da nećete imati nikakvih problema u realizaciji svojih taskova. Pruža se mogućnost daljeg usavršavanja. Veliki plus, često se organizuju neke van poslovne aktivnosti (trenutno su online zbog čitave situacije). Jako mi je drago što sam dobio priliku da budem deo ovakvog tima, celo iskustvo je iznenađujuće pozitivno i preporučio bi svakome da postane deo ovog kolektiva.

Zamerke

Imao sam odlican utisak o firmi dok je nisam napustio i saznao da mi jos nisu isplatili poslednju platu.

Korisno? 0

Odgovor kompanije

Zdravo! Hvala na deljenju utiska o radu kod nas. Uvek isplaćujemo sve plate i obaveze prema zaposlenima, tako da nam se slobodno možeš direktno obratiti ukoliko imaš neke nedoumice po tom pitanju.
Korisno? 0
Iskustvo
10.08.2022
5 Preporučuje

PHP developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Odlično mesto za početnike. Mala firma u kojoj ste manje-više uključeni u sve procese, što doprinosi dodatnom iskustvu. Definisanje i analiza zahteva korisnika, izrada programskog rešenja, testiranje, isporuka rešenja.Odličan tim ljudi, mogućnost rada od kuće

Zamerke

Korisno? 0

Odgovor kompanije

Zdravo, Drago nam je što imaš lep utisak o radu u Team Savi! Uvek se trudimo da slušamo naše zaposlene, tako da budi slobodan/a da sa nama podeliš svoje predloge za unapređenje saradnje.
Korisno? 0
Iskustvo
16.11.2021
4 Preporučuje

Software Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Pozitivna atmosfera u timu i kompanija se trudi da se ljudi u timu upoznaju i da imaju dobre odnose. Kancelarija u Beogradu je lepa, tims se okuplja jednom ili dva puta mesečno.

Zamerke

Bilo bi super kada bi se otvorila i kancelarija u Novom Sadu jer je deo tima iz Novog Sada i to bi olakšalo timski dolazak u office.

Korisno? 0
Iskustvo
05.10.2021
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Conrent Manager

Trenutno zaposlen/a Manje od jedne godine

Pozitivno

Sve je sjajno. Intervju je protekao lagano. Istog dana sam dobila zadatak, koji nakon što sam uradila, već za 2 dana sam imala intervju sa poslodavcima iz strane firme. Posao je lep, dinamičan, zanimljiv, poslodavci su predusretljivi, spremni da objasne, daju podršku, razumevanje, feedback, dijalog je otvoren. Ekipa na poslu je sjajna, kolege su predusretljive i prijateljski nastrojene. Poslovni prostor je sjajan. Plata stiže uvek 5og u mesecu, zdravstveno osiguranje. Sve samo pohvale.

Zamerke

Nema ih.

Korisno? 0