O kompaniji
11
Iskustva
1
Plate
1
Poslovi
Team Sava logo

Team Sava

4

Iskustva

4 83%

Menadžment kompanije

4.7

Beneficije

3.7

Balans karijera-privatni život

3.7

Timska atmosfera

4.7

Zadovoljstvo projektima

4.7

Mogućnost napredovanja

3.7
Iskustvo
05.10.2021
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Conrent Manager

Trenutno zaposlen/a Manje od jedne godine

Pozitivno

Sve je sjajno. Intervju je protekao lagano. Istog dana sam dobila zadatak, koji nakon što sam uradila, već za 2 dana sam imala intervju sa poslodavcima iz strane firme. Posao je lep, dinamičan, zanimljiv, poslodavci su predusretljivi, spremni da objasne, daju podršku, razumevanje, feedback, dijalog je otvoren. Ekipa na poslu je sjajna, kolege su predusretljive i prijateljski nastrojene. Poslovni prostor je sjajan. Plata stiže uvek 5og u mesecu, zdravstveno osiguranje. Sve samo pohvale.

Zamerke

Nema ih.

Korisno? 0
Intervju
01.06.2021
Pozitivno iskustvo

QA Team Lead

Bez ponude za posao

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Kontaktirali su me putem Linkedina. Dogovorili se za hr intervju. Sve je ok proteklo do momenta kad su me pitali za platu na sta je hr rekao: "Mislim da je to ok' I receno mi je da ce da mi posalju tehnicki test da ga uradim. Sutra dan sam dobio mail da su odustali od dalje komunikacije.
Korisno? 0
Iskustvo
15.05.2021
Potvrđen Linkedin identitet
1 Ne preporučuje

Senior software developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Nista

Zamerke

Imao sam odlican utisak o firmi dok je nisam napustio i saznao da mi jos nisu isplatili poslednju platu.

Korisno? 8
Arhiva | Intervju
18.02.2021

QA

Bez ponude za posao

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Nakon prijave smo se čuli telefonom, upoznavanje, iskustva i provera engleskog kao i dogovor o tehničkom zadatku, zadatak se radi 3 dana. Nakon 2 nedelje su javili da sam prošao tehnički zadatak i organizuje se intervju sa QA Team Lead-om u USA. Na intervju-u sa TL postavljeno je 20ak klasičnih tehničkih pitanja skinutih sa neta vezano za QA (Jako dosadan intervju). Feedback nikada nisu poslali, mislim da to govori o tome kakva je firma.
Korisno? 4
Arhiva | Intervju
25.07.2020

C++ Software Architect

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Team Sava je dao oglas da osnivaju novi tim u Beogradu. Opis pozicije je "portovanje STL algoritama na nVidia grafičke akceleratore". Volim da se bavim optimizacijama i ova pozicija mi je bila vrlo zanimljiva. Oni su kontaktirali mene. Uglavnom, razgovarao sam sa ženom iz zapošljavanja, rekla mi je da delujem zanimljivo, da će zakazati razgovor sa menadžerom za zapošljavanje. Prošlo je 3-4 nedelja, ona se uredno javljala da još nije zakazala i da će mi javiti kada bude uspela. Posle četiri nedelje se javila da mi kaže da nisu zainteresovani i da imaju druge kandidate. Ono što mi nije jasno je sledeće: prilično sam siguran da nemaju bolje kandidate jer od ljudi koji se bave performansama u Beogradu mislim da sam među par njih. U svakom slučaju bih očekivao intervju da bi mogla da se donese bilo kakva odluka. Ono što se verovatno desilo: tražio sam previše para i nisu bili spremni. Baš je šteta zato što mi je pozicija bila interesantna. Mogli su da kažu "vaši zahtevi premašuju naš budžet", onda bismo i mogli nešto da se dogovaramo.
Korisno? 11