O kompaniji
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Teamenergo d.o.o. logo

Teamenergo d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Ekspertiza kompanije su inženjering, projektantske, kao i savetodavne (consulting) usluge, na polju energetike, industrije, infrastrukture, javnih objekata, kao i zaštite prirodne sredine uz poštovanje najviših standarda kvaliteta. Uspevamo da uravnotežimo očekivanja naručioca, postignemo uspeh u radu preduzeća i ohrabrimo zaposlene motivišućom radnom etikom i uslovima..

Intelektualni kapital, čine licencirani inženjeri, projektni menadžeri i sertifikovani tehničari. Tim ostvarenih profesionalaca vodi računa o kvalitetu implementacije tehničkih rešenja što doprinosi pozitivnoj i kreativnoj radnoj atmosferi koja iznova donosi uzbuđenje pri novim projektima.


Interdisciplinarni inženjering i praktična primena znanja iz svih tehnoloških grana-elektrotehnike, telekomunikacija, mašinstva, energetike, IT infrastrukturnog inženjeringa. Realizacija infrastrukturnih projekata od strateškog značaja na širem tržištu Evrope i Zapadnog Balkana, kao i kvalitetna i održiva tehnološka rešenja, učvrstili su reputaciju kompanije Teamenergo u pouzdanog partnera za kritičnu telekomunikacionu, IT, ITS i elektroenergetsku infrastrukturu.


Partnerstvo sa vodećim globalnim proizvođačima opreme našim klijentima garantuje najviši stepen kvaliteta u implementaciji inovativnih tehnologija, posebno kreiranih prema potrebama različitih industrija (telekom operateri, energetika, saobraćaj, proizvodnja, trgovinski lanci i komercijalni sektor).

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Mije Aleksića 43a, 11283 Beograd - Altina, Srbija
+381 11 377 4767