RSP je u toku! Regionalni sajam poslova je u toku! Čeka te 16 IT poslodavaca i više od 220 oglasa za posao. Poseti štandove, komuniciraj sa poslodavcima, učestvuj u lovu na blago. Poseti sajam

TechBear

Arhivirani utisci o kompaniji TechBear

Recenzije starije od 2 godine

Frontend Developer

potvrđen LinkedIn profil
 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Mlada firma, mladi ljudi, lepo organizovano. Sve iz razgovora je ispoštovano. Ukoliko ste motivisani za rad i učenje, a timski ste igrač, odlično okruženje. Što se tiče napredovanja rano je da bilo šta kažem (Javiću se kad budem). Normalno zavisi od brzine i motivacije kao i svuda.
Zamerke kompaniji
Zasad ih što se mene tiče nema, ali da navedem da je radno vreme od 15-23h (radi se za američko tržište) što meni nije problem, ali nekome možda ne bi odgovoralo.
preporučujem

Front End Developer

potvrđen LinkedIn profil
 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Velik broj klijenata i šarenoliki projekti, tako da se svaki dan nauči i odradi nešto novo. Vlasnik koji ne stvara nervozu već čini uslove rada prijatnim, a zaposlene potpuno upoznatim sa ciljevima kompanije. Projekt menadžeri koji veoma dobro amortizuju pritisak od klijenata i jasno definišu zadatke za timove. Starije kolege uvek voljne da pripomognu i nikad stidljive da i same traže pomoć od mlađih. Polučasovna okupljanja oko torte svaki put kad imamo i najmanji razlog za slavlje! ;)
Zamerke kompaniji
Radno vreme koje je podređeno klijentima sa druge strane Atlantika nije najsjajnije. Ipak, fleksibilnost postoji, i tim je uvek voljan da se svakom pojedincu izađe u susret kad god je potrebno.
preporučujem

Projektni menadžer

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Lokacija same kompanije je odlična. Kolege su timski igrači od prvog dana i ne postoji mikromenadžment ili bilo kakvo nepotrebno pritiskanje od strane nadređenog. Svi će vrlo rado pomoći sa bilo kakvim pitanjima. Posao je dinamičan i zanimljiv i sva su sredstva za rad obezbeđena. Organizuju se druženja u vidu team building aktivnosti kao i druženja van kancelarije. Sve administrativne dužnosti koje kompanija ima prema radnicima se prate i poštuju. Isplate su tačne i na vreme.
preporučujem

Full Stack Web Developer

 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Zamerke kompaniji
Na razgovoru za posao je rečeno da ću raditi Wordpressu. U ugovoru o zaposlenju pisalo je Full Stack Developer, Back End Developer i Web designer. Nije rečeno da je prijava na minimalac a ostatak plate dobijam na ruke. Radila sam Laravel projekat a zadaci nisu bili definisani već se iz nejasne prepiske klijenta i Project Managera zaključuje šta treba uraditi na app. Kada sam vlasniku rekla da mi trebaju jasni zadaci i rokovi dao mi je momentalni otkaz. Radno vreme od 15h do 23h. Naporno i veoma stresno.
ne preporučujem
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška