O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Technopartner Group d.o.o. logo

Technopartner Group d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Technopartner Group je kompanija osnovana sa ciljem da postane Vaš partner u pronalasku najboljeg rešenja za vašu kuću, fabriku, sportski objekat, farmu. Kao kompanija koja je posvećena pronalaženju najboljih rešenja u oblasti sistema za obezbeđivanje tople vode, grejanja i klimatizacije kako za kućnu upotrebu, tako i za industrijske potrebe, za svoje klijente obezbeđujemo najkvalitetnije rešenje koje se odlikuje velikom iskorišćenošću i znatnom uštedom energije. Kao zastupnici velikih i poznatih kompanija, imamo obavezu da svojim korisnicima, u svakom trenutku, obezbedimo najkvalitetniji proizvod, uslugu i servis.

Koncept „JUST IN TIME“


Zbog toga smo uveli koncept „JUST IN TIME“, koji podrazumeva iskorišćenje postojećih resursa, a sve u cilju kreiranja jednog novog načina poslovanja koji bi obuhvatao zaokruženje procesa prodaje i usluge, kako u smislu kvaliteta proizvoda, projektovanja, rokova isporuke, tako i u smislu zatvaranja najpovoljnije finansijske konstrukcije. Osnovne prednosti naše kompanije jesu kvalitetan proizvodni asortiman, kvalitetna usluga i uvek spremno finansijsko rešenje.

Obnovljivi izvori energije


Solarna energija i ostali obnovljivi izvori energije su nešto što je budućnost svih nas, a TechnoPartner Group, kao kompanija koja gleda u budućnost, obezbedila je svojim korisnicima najbolja rešenja u tom segmentu i sve to po najpovoljnijim uslovima.

Posebno smo ponosni na naš program posvećen korisnicima u poljoprivredi (farmama, gazdinstvima, zadrugama) kojima možemo ponuditi rešenja koja zadovoljavaju sve potrebe, uz minimalna ulaganja. Shvatajući da je poljoprivreda najznačajnija grana razvoja Srbije, našim klijentima smo obezbedili najsavremenija rešenja u oblasti sistema za toplu vodu, klimatizacije, ovlaživanja za farme, vinske podrume, staklenike, skladišta… Sva rešenja su u skladu sa postojećim evropskim standardima i sa najnovijim svetskim trendovima u poljoprivredi.

Za sve naše klijente TechnoPartner Group je obezbedio najbolje subvencionisane kreditne aranžmane, u saradnji sa našim partnerima iz Agencije za konsulting i izradu biznis planova, kao i sa najeminentijim poslovnim bankama u zemlji.

TechnoPartner Group Prijatelj sa Vama i prirodom

 

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Milutina Milankovića 124/11, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
+381 11 373 00 10 +381 60 03 60 200 +381 64 360 40 57