Tehnicom Computers

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Tehnicom Computers

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Tehnicom Computers, sistem integrator u oblasti informaciono komunikacione tehnologije, osnovan je 2002. godine u okviru Tehnicom grupe i od tada gradi poziciju jednog od vodećih kompanija u ovoj oblasti u Srbiji.

Tehnicom Computers pokriva sve aspekte izgradnje informaciono–komunikacionog sistema, od analize, planiranja, projektovanja, razvoja, testiranja i implementacije rešenja, nadogradnje i savetovanja o optimalnoj primeni. Komparativna prednost leži u mogućnosti klijenata da dobiju uslugu po sistemu "ključ u ruke".

Raspon rešenja koje nudi proteže se od hardversko-softverskih, preko komunikacionih, elektroenergetskih i sigurnosnih rešenja, do vođenja projekata i konsaltinga. Bilo o kojoj aktivnosti da se radi, Tehnicom Computers pokušava da razume potrebe klijenata i da ponudi specifična rešenja implementirajući sofisticirane tehnologije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TEHNICOM COMPUTERS
Adresa
Bulevar Vojvode Mišića 37, Beograd-Savski Venac
Datum osnivanja
18.02.2002.
PIB
100268432
Matični broj
17377043
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I USLUGE TEHNICOM COMPUTERS DOO BEOGRAD (SAVSKI VENAC)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Radoslav Radojević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija