Tehnogama d.o.o.

Tehnogama d.o.o.

Kontakt

Adresa Dečka 157, 22310 Šimanovci, Srbija ; Bulevar 13. jul bb, Nikšić, Crna Gora
PIB 105809980
MB 20458895
Predstavništvo Dečka 157, 22310 Šimanovci, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Privredno društvo Tehnogama d.o.o., je osnovano 2008. godine u Šimanovcima i svoj razvoj od začetka, sve do današnjeg dana, utemeljuje na konstantnom usavršavanju svih segmenata poslovanja.

Sedište Tehnogame je u Opštini Pećinci, u industrijskoj zoni u Šimanovcima, ul. Dečka 157, u neposrednoj blizini novosagrađene obilaznice oko Šimanovca. Sam položaj sedišta kompanije, obezbeđuje brzu i jednostavnu komunikaciju sa svim delovima Srbije.

Tehnogama d.o.o. od maja 2016. Zvanično posluje i u Crnoj Gori, kao privredni subjekat - Tehnogama d.o.o. Nikšić, sa sedištem u Nikšiću, Bul. 13. Jula bb

Delatnost društva čine prodaja, servisiranje i održavanje kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha.

Prodajni program čine industrijski vijčani kompresori za vazduh, klipni kompresori za vazduh i rezervne kompresorske glave, filtracija komprimovanog vazduha, sušači komprimovanog vazduha, manuelni, vremenski i automatski inteligentni odvajači kondenzata iz sistema komprimovanog vazduha, odvajači - separatori ulje/voda iz kondenzata, industrijska oprema za visoki pritisak. Zatim rashladni čileri, odnosno čileri za klimatizaciju i čileri za industrijsko hlađenje, sušači vazduha i materijal kao što su pripremne grupe, regulatori pritiska, creva, brze spojke, manometri, ventili sigurnosti i materijal za razvod komprimovanog vazduha od aluminijumskih cevi..

Ponudu opreme smo upotpunili i pneumatskim priključnim materijalom i fitingom, kao i sistemom za razvod komprimovanog vazduha od kalibriranog aluminijuma, sa jedinstvenim push-in sistemom povezivanja, proizvođača Aignep, iz Italije i time klijentima obezbedili sve što je potrebno za kompletno opremanje kompresorske stanice.

Društvo, u ovom trenutku čine komercijalni i servisni sektor, kao i služba opštih poslova. Servisni sektor je organizovan tako da našim klijentima obezbeđuje servisno tehničku podršku 24/7. Impozantan lager originalnih i zamenskih rezervnih delova, ali i zamenske opreme koju ustupamo klijentima u cilju nesmetanog obavljanja posla, a u slučaju većih havarija ili dužih rokova isporuke, upotpunjuju osećaj sigurnosti kod klijenata

Konstantno usavršavanje servisnog i komercijalnog sektora, rezultirali su jedinstvenim Tehnogama support programom brige o klijentu.

Snažna brand identity politika, sveprisutnost na svim, za tehniku i industriju bitnijim sajamskim manifestacijama, učinili su Tehnogamu sinonimom za kompresorsku tehniku.

Svoju opredeljenost ka kvalitetu, ispunjenju zahteva klijenata uz brigu o zaštiti životne redine, potvrdili smo i implementacijom integrisanog menadžment sistema.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv TEHNOGAMA
Poslovni naziv TEHNOGAMA DOO ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE ŠIMANOVCI
Delatnost kompanije 4690 - Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Dečka 157, 22310 Šimanovci - Pećinci, Srbija
Datum osnivanja 16.09.2008.
PIB 105809980
MB 20458895
Zakonski zastupnici
Predrag Janev - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu