O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Tehnogama d.o.o. logo

Tehnogama d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Privredno društvo Tehnogama d.o.o., je osnovano 2008. godine u Šimanovcima i svoj razvoj od začetka, sve do današnjeg dana, utemeljuje na konstantnom usavršavanju svih segmenata poslovanja.

Sedište Tehnogame je u Opštini Pećinci, u industrijskoj zoni u Šimanovcima, ul. Dečka 157, u neposrednoj blizini novosagrađene obilaznice oko Šimanovca. Sam položaj sedišta kompanije, obezbeđuje brzu i jednostavnu komunikaciju sa svim delovima Srbije.

Tehnogama d.o.o. od maja 2016. Zvanično posluje i u Crnoj Gori, kao privredni subjekat - Tehnogama d.o.o. Nikšić, sa sedištem u Nikšiću, Bul. 13. Jula bb

Delatnost društva čine prodaja, servisiranje i održavanje kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha.

Prodajni program čine industrijski vijčani kompresori za vazduh, klipni kompresori za vazduh i rezervne kompresorske glave, filtracija komprimovanog vazduha, sušači komprimovanog vazduha, manuelni, vremenski i automatski inteligentni odvajači kondenzata iz sistema komprimovanog vazduha, odvajači - separatori ulje/voda iz kondenzata, industrijska oprema za visoki pritisak. Zatim rashladni čileri, odnosno čileri za klimatizaciju i čileri za industrijsko hlađenje, sušači vazduha i materijal kao što su pripremne grupe, regulatori pritiska, creva, brze spojke, manometri, ventili sigurnosti i materijal za razvod komprimovanog vazduha od aluminijumskih cevi..

Ponudu opreme smo upotpunili i pneumatskim priključnim materijalom i fitingom, kao i sistemom za razvod komprimovanog vazduha od kalibriranog aluminijuma, sa jedinstvenim push-in sistemom povezivanja, proizvođača Aignep, iz Italije i time klijentima obezbedili sve što je potrebno za kompletno opremanje kompresorske stanice.

Društvo, u ovom trenutku čine komercijalni i servisni sektor, kao i služba opštih poslova. Servisni sektor je organizovan tako da našim klijentima obezbeđuje servisno tehničku podršku 24/7. Impozantan lager originalnih i zamenskih rezervnih delova, ali i zamenske opreme koju ustupamo klijentima u cilju nesmetanog obavljanja posla, a u slučaju većih havarija ili dužih rokova isporuke, upotpunjuju osećaj sigurnosti kod klijenata

Konstantno usavršavanje servisnog i komercijalnog sektora, rezultirali su jedinstvenim Tehnogama support programom brige o klijentu.

Snažna brand identity politika, sveprisutnost na svim, za tehniku i industriju bitnijim sajamskim manifestacijama, učinili su Tehnogamu sinonimom za kompresorsku tehniku.

Svoju opredeljenost ka kvalitetu, ispunjenju zahteva klijenata uz brigu o zaštiti životne redine, potvrdili smo i implementacijom integrisanog menadžment sistema.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod