Tehnološko partnerstvo d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Vuka Karadžića 7, Beograd Srbija
učitavanje...


0 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 106737211
Matični broj: 20670886
Broj zaposlenih: 20-50
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Tehnološko partnerstvo ima sedište u Beogradu, Srbija. Osnovani 2010. godine, njihovi klijenti se mogu naći u Evropskoj uniji, Sjedinjenim Državama i Kanadi.

Tehnološko partnerstvo je ponosno na visoko obrazovano, multidisciplinarno i iskusno IT osoblje.

Oni su sertifikovani za PCI DSS, ISO 9001 i ISO 27001, imaju dozvolu za bezbednost koju su izdale srpske vlasti i njihovo rukovodstvo ima preko 25 godina korporativnog iskustva u EU.

Pored rešavanja problema iz stvarnog sveta, Tehnološko partnerstvo inovira rešenja koja i privlače pažnju i imaju značaj.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Tehnološko partnerstvo d.o.o.

Software programmer - mobile

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Remote
bez ponude za posao
Kako je izgledao proces
Nakon konkurisanja preko platforme helloworld.rs, usledio je telefonski poziv i dogovor o psihološkom testiranju. Psihološki test se sastojao od uobičajenih HR pitanja i dva online testa od po 15-tak minuta. Testovi su bili na zaokruživanje. Jedan test tipa poređenja društven sam, potišten, smiren... u raznim kombinacijama koje je trebalo zaokružiti. Drugi test pitanja gde za svako pitanje trebalo odrediti u kolikoj meri se slažeš, od uopšte ne slažem do potpuno se slažem. Nakon tog testiranja nisu se više ni javili. To nijeni bio razgovor sa predstavnicima firme već sa psihologom koji je iz agencije. Sa članovima firme nije ni bilo kontakta. Neozbiljno je da se firma ne predstavi. Ne treba gubiti vreme sa nekim ko se ne udostoji predstaviti šta i kako radi, čime to privlači kandidata. Ovakvim načinom zasigurno odbija.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TEHNOLOŠKO PARTNERSTVO
Adresa
Vuka Кaradžića 7
Datum osnivanja
19.8.2010
PIB
106737211
Matični broj
20670886
Poslovni naziv
TEHNOLOŠKO PARTNERSTVO DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 - Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Sava Živanović - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Tehnološko partnerstvo d.o.o. sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška