Tehnomanija d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Tehnomanija d.o.o. osnovana je 19.02.1999. godine. Danas, posle toliko godina posvećenosti kupcu, postala je lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo. 

Bogata ponuda koja sadrži više od 20.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača, pored 23 maloprodajna objekata u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Sremskoj Mitrovici, Zemunu i Pančevu i franišiznim lancem u Loznici, Novoj Pazovi, Velikom Gradištu i Valjevu, kupcima je dostupna i na sajtu www.tehnomanija.rs. Ova prodavnica, osnovana 2002. godine prva je te vrste u Srbiji i predstavlja mesto tačnog, jednostavnog i pravovremenog izvora informacija o različitim proizvodima. 

Kao pionir u domenu internet poslovanja, prateći razvoj informacionih tehnologija i infrastrukture u zemlji, razvijala se i stranica koja je 2007. godine, kada su za to stvoreni svi uslovi, prerasla u najbolju internet prodavnicu u zemlji. Saradnja sa najboljim domaćim i stranim stručnjacima doprinela je implementiranju najviših standard u domenu sigurnosti pretrage i plaćanja online. Kao razvojno orijentisana kompanija, među prvima smo uveli alate i servise u cilju zadovoljenja potreba naših kupaca.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Administrator mreže

Beograd  • Rok: 04.01.2017

Aktivno praćenje nanovijih IT tehnologija i rešenja u IT industriji u domenu serverske, infrastrukturne i komunikacijske opreme... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TEHNOMANIJA DOO BEOGRAD
Adresa
Tošin bunar bb, Beograd
Datum osnivanja
12.02.1999.
PIB
100416234
Matični broj
17233041
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU TEHNOMANIJA DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
4743 Trgovina na malo audio i video opremom u specijalizovanim prodavnicama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Igor Bosančić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija