O kompaniji
8
Iskustva
3
Plate
Poslovi
Tehnomanija d.o.o. logo

Tehnomanija d.o.o.

4

O nama

Kompanija Tehnomanija osnovana je 1999. godine i danas je članica velike Roaming grupe u okviru koje blisko sarađuje sa još 20 kompanija. Sa širokom mrežom maloprodajnih objekata, Tehnomanija je postala lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo. U bogatoj Tehnomanijinoj ponudi nalazi se više od 20.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača. Uređaji iz širokog asortimana Tehnomanije obuhvataju nekoliko grupa, kao što su: bela tehnika, mali kućni aparati, televizori, telefoni, IT uređaji i dodatna oprema, a koji se mogu pronaći u više od 30 objekata širom Srbije.

U svom svakodnevnom poslovanju, Tehnomanija nastoji da zaposlenima pruži prijatnu radnu atmosferu, sa ciljem uspostavljanja dugoročnih pozitivnih odnosa. S druge strane, okrenutost ka kupcima i njihovom zadovoljstvu, ima za cilj da Tehnomaniju pozicionira kao kompaniju prvog izbora prilikom kupovine.

Kako biste otkrili više, posetite web stranicu https://www.tehnomanija.rs i blog https://www.tehnomanija.rs/blog

Ukoliko želite da svoju karijeru nastavite u Tehnomaniji posetite https://www.tehnomanija.rs/zaposlenje  i konkurišite slanjem biografije na posao@tehnomanija.rs

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod