Tehnomanija d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Tehnomanija d.o.o.

  (2 utiska)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

2.5
balans između karijere i privatnog života

Network administrator

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Posao kao posao je sasvim standardan. Dakle, nema nekih preterano komplikovanih zahteva, nema ograničavajućih faktora osim prilično čudnog odabira mrežne opreme koja je dosta zastarela i spada u niskobudžetnu. Jedan deo je zamenjen tokom mog angažovanja te ima indicija da će se ovo i na dalje menjati. Atmosfera u IT-u sasvim korektna. Posao je više za nekog ko voli da rutinski obavlja zadatke, nego da se razvija i da radi u dinamičnom okruženju. Plata redovna bez dana kašnjenja.
Zamerke kompaniji
Nezainteresovanost menadžmenta da ulaže u vitalne IT resurse.
Povremeno nerealni rokovi za projekte.
Statično infrastrukturno okruženje ( ulaganja u razvoj mreže idu jako sporo ( "sve je skupo") i teško ( "nađi nešto jeftinije a da isto ili bolje radi") što je jedan od glavnih motiva odlaska iz ove firme)
Prekovremeni rad se očekuje, ali se ne plaća
Previše jednostavno okruženje za iskusnog Network Admina/inženjera
Nisam video mogućnost napredovanja ni platom ni znanjem.

utisak postavljen: 03.03.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

IT


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobre kolege, atmosfera u timu je super (isključujući direktora IT).
Zamerke kompaniji
S obzirom da nije IT firma, tako se i ophode prema IT i zahtevima iz IT za opremom, licencama, obnovom računara. Neretko se dešava da upravo zbog toga što ne brinu o IT-u i resursima posao stane, a onda se čude kako se to desilo, iako su menadžmentu bile predočene moguće posledice. Plate su premale, a čude se kako to da niko neće da prihvati posao.
ne preporučujem
utisak postavljen: 19.07.2017.

Administrator mreže

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 7 nedelja
Kako je izgledao proces
Prvi razgovor je istovremeno obavljen sa direktorom IT i devojkom iz HR. Unakrsna ispitivanja kao na suđenju, pri čemu šef IT sebe postavlja od samog početka intervjua kroz verbalnu i neverbalnu komunikaciju u superioran položaj gde jasno dolazi do izražaja visok stepen arogancije i nadmenosti. HR postavlja šablonska pitanja. Prvi razgovor trajao sat i po. Drugi krug je tzv. "testiranje ličnosti" gde kandidat radi pismeni psiho test "NEO PI-R" od 250 pitanja za 45 minuta u kojem ima dosta pitanja u vezi politike (pretragom podataka o firmi na APR videćete i zašto) a test je generalno takve sadržine da je namenjen za uzrast od 15-25 godina starosti i po mom mišljenju testiranje iskusnih IT inženjera i selekcija ovim metodama je uvreda za IT struku a blam za kompaniju. Treći krug je ponovo razgovor sa šefom IT i dvojicom zaposlenih u IT sektoru na različitim pozicijama. Sa njima dvojicom razgovaraš normalno, ljudski, stručno i generalno te iscede po svim pitanjima važnim za radno mesto ali smatram da sam ostavio više nego pozitivan utisak na šta mi je, čudom, i sam direktor IT sektora posebno naglasio. Lažna nada. Od trećeg kruga je proteklo čak 18 dana potpune tišine sa njihove strane dok nisam dobio šablonski mail-odbijenicu bez ikakvog obrazloženja zašto nisam odabran a prethodno sam prošao sva moguća testiranja i razgovore i toliko dugo čekao na odgovor. Jedini mogući i logični zaključak jeste da im nije odgovarala plata ILI nameštanje konkursa za već unapred određenog čoveka. U svakom slučaju, neprofesionalnost vrhunske klase. Ne preporučujem nikome iz IT.

utisak sa intervjua postavljen: 22.02.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Tehnomanija d.o.o. osnovana je 19.02.1999. godine. Danas, posle toliko godina posvećenosti kupcu, postala je lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo. 

Bogata ponuda koja sadrži više od 20.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača, pored 23 maloprodajna objekata u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Sremskoj Mitrovici, Zemunu i Pančevu i franišiznim lancem u Loznici, Novoj Pazovi, Velikom Gradištu i Valjevu, kupcima je dostupna i na sajtu www.tehnomanija.rs. Ova prodavnica, osnovana 2002. godine prva je te vrste u Srbiji i predstavlja mesto tačnog, jednostavnog i pravovremenog izvora informacija o različitim proizvodima. 

Kao pionir u domenu internet poslovanja, prateći razvoj informacionih tehnologija i infrastrukture u zemlji, razvijala se i stranica koja je 2007. godine, kada su za to stvoreni svi uslovi, prerasla u najbolju internet prodavnicu u zemlji. Saradnja sa najboljim domaćim i stranim stručnjacima doprinela je implementiranju najviših standard u domenu sigurnosti pretrage i plaćanja online. Kao razvojno orijentisana kompanija, među prvima smo uveli alate i servise u cilju zadovoljenja potreba naših kupaca.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Administrator mreže

Beograd  • Rok: 26.07.2017

Tehnomanija d.o.o.: Administrator mreže. Minimum IV/VI stepen stručne spreme, minimum 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima... (pročitaj oglas)

Programer

Beograd  • Rok: 26.07.2017

Poznavanje sistema funkcionisanja savremenih IT rešenja koje se koriste u poslovanju (ERP, CRM, DMS, BI, EDI ..), poznavanje OOP i iskustvo u radu sa MS NAV i NET platformom... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TEHNOMANIJA DOO BEOGRAD
Adresa
Tošin bunar bb, Beograd
Datum osnivanja
12.02.1999.
PIB
100416234
Matični broj
17233041
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU TEHNOMANIJA DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
4743 Trgovina na malo audio i video opremom u specijalizovanim prodavnicama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Igor Bosančić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija