Tehnomanija d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Tehnomanija d.o.o.

  (2 utiska)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

2.5
balans između karijere i privatnog života

*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Tehnomanija osnovana je 1999. godine i danas je članica velike Roaming grupe u okviru koje blisko sarađuje sa još 20 kompanija. Sa širokom mrežom maloprodajnih objekata, Tehnomanija je postala lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo. U bogatoj Tehnomanijinoj ponudi nalazi se više od 20.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača. Uređaji iz širokog asortimana Tehnomanije obuhvataju nekoliko grupa, kao što su: bela tehnika, mali kućni aparati, televizori, telefoni, IT uređaji i dodatna oprema, a koji se mogu pronaći u više od 30 objekata širom Srbije.

U svom svakodnevnom poslovanju, Tehnomanija nastoji da zaposlenima pruži prijatnu radnu atmosferu, sa ciljem uspostavljanja dugoročnih pozitivnih odnosa. S druge strane, okrenutost ka kupcima i njihovom zadovoljstvu, ima za cilj da Tehnomaniju pozicionira kao kompaniju prvog izbora prilikom kupovine.

Kako biste otkrili više, posetite web stranicu https://www.tehnomanija.rs i blog https://www.tehnomanija.rs/blog

Ukoliko želite da svoju karijeru nastavite u Tehnomaniji posetite https://www.tehnomanija.rs/zaposlenje  i konkurišite slanjem biografije na posao@tehnomanija.rs

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TEHNOMANIJA DOO BEOGRAD
Adresa
Tošin bunar bb, Beograd
Datum osnivanja
12.02.1999.
PIB
100416234
Matični broj
17233041
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU TEHNOMANIJA DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
4743 Trgovina na malo audio i video opremom u specijalizovanim prodavnicama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dejan Radulović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija