Tehnomanija d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Tehnomanija d.o.o.

  (2 utiska)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

2.5
balans između karijere i privatnog života

Network administrator

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Posao kao posao je sasvim standardan. Dakle, nema nekih preterano komplikovanih zahteva, nema ograničavajućih faktora osim prilično čudnog odabira mrežne opreme koja je dosta zastarela i spada u niskobudžetnu. Jedan deo je zamenjen tokom mog angažovanja te ima indicija da će se ovo i na dalje menjati. Atmosfera u IT-u sasvim korektna. Posao je više za nekog ko voli da rutinski obavlja zadatke, nego da se razvija i da radi u dinamičnom okruženju. Plata redovna bez dana kašnjenja.
Zamerke kompaniji
Nezainteresovanost menadžmenta da ulaže u vitalne IT resurse.
Povremeno nerealni rokovi za projekte.
Statično infrastrukturno okruženje ( ulaganja u razvoj mreže idu jako sporo ( "sve je skupo") i teško ( "nađi nešto jeftinije a da isto ili bolje radi") što je jedan od glavnih motiva odlaska iz ove firme)
Prekovremeni rad se očekuje, ali se ne plaća
Previše jednostavno okruženje za iskusnog Network Admina/inženjera
Nisam video mogućnost napredovanja ni platom ni znanjem.

utisak postavljen: 03.03.2017.

IT


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobre kolege, atmosfera u timu je super (isključujući direktora IT).
Zamerke kompaniji
S obzirom da nije IT firma, tako se i ophode prema IT i zahtevima iz IT za opremom, licencama, obnovom računara. Neretko se dešava da upravo zbog toga što ne brinu o IT-u i resursima posao stane, a onda se čude kako se to desilo, iako su menadžmentu bile predočene moguće posledice. Plate su premale, a čude se kako to da niko neće da prihvati posao.
ne preporučujem
utisak postavljen: 19.07.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Administrator mreže

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 7 nedelja
Kako je izgledao proces
Prvi razgovor je istovremeno obavljen sa direktorom IT i devojkom iz HR. Unakrsna ispitivanja kao na suđenju, pri čemu šef IT sebe postavlja od samog početka intervjua kroz verbalnu i neverbalnu komunikaciju u superioran položaj gde jasno dolazi do izražaja visok stepen arogancije i nadmenosti. HR postavlja šablonska pitanja. Prvi razgovor trajao sat i po. Drugi krug je tzv. "testiranje ličnosti" gde kandidat radi pismeni psiho test "NEO PI-R" od 250 pitanja za 45 minuta u kojem ima dosta pitanja u vezi politike (pretragom podataka o firmi na APR videćete i zašto) a test je generalno takve sadržine da je namenjen za uzrast od 15-25 godina starosti i po mom mišljenju testiranje iskusnih IT inženjera i selekcija ovim metodama je uvreda za IT struku a blam za kompaniju. Treći krug je ponovo razgovor sa šefom IT i dvojicom zaposlenih u IT sektoru na različitim pozicijama. Sa njima dvojicom razgovaraš normalno, ljudski, stručno i generalno te iscede po svim pitanjima važnim za radno mesto ali smatram da sam ostavio više nego pozitivan utisak na šta mi je, čudom, i sam direktor IT sektora posebno naglasio. Lažna nada. Od trećeg kruga je proteklo čak 18 dana potpune tišine sa njihove strane dok nisam dobio šablonski mail-odbijenicu bez ikakvog obrazloženja zašto nisam odabran a prethodno sam prošao sva moguća testiranja i razgovore i toliko dugo čekao na odgovor. Jedini mogući i logični zaključak jeste da im nije odgovarala plata ILI nameštanje konkursa za već unapred određenog čoveka. U svakom slučaju, neprofesionalnost vrhunske klase. Ne preporučujem nikome iz IT.

utisak sa intervjua postavljen: 22.02.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Tehnomanija osnovana je 1999. godine i danas je članica velike Roaming grupe u okviru koje blisko sarađuje sa još 20 kompanija. Sa širokom mrežom maloprodajnih objekata, Tehnomanija je postala lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo. U bogatoj Tehnomanijinoj ponudi nalazi se više od 20.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača. Uređaji iz širokog asortimana Tehnomanije obuhvataju nekoliko grupa, kao što su: bela tehnika, mali kućni aparati, televizori, telefoni, IT uređaji i dodatna oprema, a koji se mogu pronaći u više od 30 objekata širom Srbije.

U svom svakodnevnom poslovanju, Tehnomanija nastoji da zaposlenima pruži prijatnu radnu atmosferu, sa ciljem uspostavljanja dugoročnih pozitivnih odnosa. S druge strane, okrenutost ka kupcima i njihovom zadovoljstvu, ima za cilj da Tehnomaniju pozicionira kao kompaniju prvog izbora prilikom kupovine.

Kako biste otkrili više, posetite web stranicu https://www.tehnomanija.rs i blog https://www.tehnomanija.rs/blog

Ukoliko želite da svoju karijeru nastavite u Tehnomaniji posetite https://www.tehnomanija.rs/zaposlenje  i konkurišite slanjem biografije na posao@tehnomanija.rs

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Test inženjer

Beograd  • Rok: 12.07.2019

Praćenje i unapređenje rada postojećih ERP sistema (finansijskih, robnih i maloprodajnih) i pratećih IT softverskih rešenja (B2B portal, Web portal, Business Intelligence i Business Warehouse, Customer Relatioship Management, Document Management...) (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TEHNOMANIJA DOO BEOGRAD
Adresa
Tošin bunar bb, Beograd
Datum osnivanja
12.02.1999.
PIB
100416234
Matični broj
17233041
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU TEHNOMANIJA DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
4743 Trgovina na malo audio i video opremom u specijalizovanim prodavnicama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dejan Radulović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija