Tele Go d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Tele Go d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
4
beneficije

2
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Senior Software Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Fleksibilno radno vreme dok sam bio u firmi. Izbor tehnologija koje se koriste na projektima je prepušten developerima, a pošto je manji broj u pitanju, mogli smo sami da biramo i da koristimo najnovije tehnologije, najbolje prakse. Veoma pozitivan utisak je bilo to što je atmosfera bila super, kolege. Bila je plaćena hrana u jednom periodu u restoranu pored firme.
Zamerke kompaniji
Dva vlasnika firme, ne zna se ko je vlasnik jer je jedan vlasnik na papiru, a drugi vuče sve konce, pa kad treba da se povede pitanje o dugovanju, samo se prebacuje odgovornost sa jedne osobe na drugu. Plate su u poslednjem periodu baš dosta kasnile, pojedinim kolegama i po nekoliko meseci.
ne preporučujem
utisak postavljen: 16.04.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

TeleGo je inovativna i progresivna IT kompanija. Fokus im je na mobilnim telekomunikacijama, gde pomažu operaterima, programerima, provajderima i vlasnicima medija da monetizuju mobilnu "arenu".

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

DevOps Engineer

Beograd  • Rok: 25.01.2020

Experience with LAMP. Experience with Nginx. Strong knowledge of Linux Server Administration. Experience with Cloud Infrastructure Administration (AWS and/or Google Cloud)... (pročitaj oglas)

Frontend Developer

Beograd  • Rok: 10.11.2019

Code and build one page applications and standard websites. Ensure that project success criterias are met... (pročitaj oglas)

PHP Developer

Beograd  • Rok: 10.11.2019

Strong PHP object oriented programming skills. Experience with one of modern PHP frameworks (Laravel/Symfony/ZF). Advanced experience with SQL is required... (pročitaj oglas)

iOS Developer

Beograd  • Rok: 10.11.2019

Deep understanding of Swift and iOS app development and familiarity with different iOS frameworks (Android knowledge is a plus)... (pročitaj oglas)

Android Developer

Beograd  • Rok: 10.11.2019

Code and build application for Android platform. Write quality code and maintain responsiveness of the application. Understand the design and collaborate with the team to develop features... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Makenzijeva 24, Beograd
Datum osnivanja
03.08.2015.
PIB
109094404
Matični broj
21125571
Poslovni naziv
Privredno društvo Tele Go d.o.o. Beograd-Vračar
Delatnost kompanije
6190 Ostale telekomunikacione delatnosti
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Radenko Katanić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija