TeleTrader d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TeleTrader d.o.o.

Android developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
Ceo proces je trajao 20 nedelja
Kako je izgledao proces
Intervju se sastojao iz više od 3 kruga, prvi je bio razgovor sa par zaposlenih iz dev. tima, zatim ispunjavanje testova, da bi treći krug bio razgovor sa izvršnim direktorom, četvrti razgovor sa vlasnicima iz Beča, da bi na kraju dobio umesto posla projekat u tehnologiji koja nije bila u opisu posla.

utisak sa intervjua postavljen: 07.10.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

TeleTrader Software GmbH je vodeći distributer podataka, tehnologije i rešenja u svetu tržišta kapitala. TeleTrader isporučuje svetske finansijske informacije institucijama kao što su banke, brokeri i berze i dobavljač je za veb portale i finansijske medije. TeleTrader tehnologija omogućava klijentima da kreiraju sopstvene aplikacije sa sajta koristeći TeleTrader podatke. Pored toga, TeleTrader ima široku paletu proizvoda u oblasti cena, analize i vizuelizacije podataka. TeleTrader je osnovan 1995. godine u Beču.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Web Developer - ASP.NET

Beograd  • Rok: 13.06.2018

Creating dynamic web pages, web services and re-usable components in the area of Web Financial. Portals and browser based software applications... (pročitaj oglas)

iOS App Developer

Beograd  • Rok: 20.05.2018

+ 2 years active professional experience in Objective C / Swift and iOS development tools... (pročitaj oglas)

Web Developer - ASP.NET

Beograd  • Rok: 04.05.2018

ASP.NET / C# - Web Forms and MVC. JavaScript and / or jQuery, AJAX. HTML, XML. Good knowledge of algorithms, data structures and efficient programming... (pročitaj oglas)

Web / Graphic Designer

Beograd  • Rok: 08.03.2018

Designing visual layouts for web sites and software applications. Creating designs for HTML5 based software components. Crating HTML/CSS based design templates... (pročitaj oglas)

Web Developer - ASP.NET

Beograd  • Rok: 25.02.2018

An educated individual with at least 3 years’ experience in the following areas: ASP.NET / C# - Web Forms and MVC, JavaScript and / or jQuery, AJAX, HTML, XML... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TELETRADER
Adresa
Bulevar Vojvode Mišića 39a, Beograd-Savski Venac
Datum osnivanja
27.03.1997.
PIB
100834811
Matični broj
17160427
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA IZRADU KOMPJUTERSKIH PROGRAMA TELETRADER DOO BEOGRAD (SAVSKI VENAC
Delatnost kompanije
6201 Računarsko Programiranje
Pravna forma
Društvo sa Ograničenom Odgovornošću
Zakonski zastupnici
Saša Marinković - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija