RSP je u toku! Regionalni sajam poslova je u toku! Čeka te 16 IT poslodavaca i više od 220 oglasa za posao. Poseti štandove, komuniciraj sa poslodavcima, učestvuj u lovu na blago. Poseti sajam

TeleTrader d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  IT Help Desk / Support
  1 plata
  700 EUR / mesečno
  700 700

 • Ti si predstavnik ove kompanije?

  Marc-Aurel-Straße 10-12, 1010 Beč, Austrija
  učitavanje...


  41 osoba prati ovu kompaniju
  PIB: 100834811
  Matični broj: 17160427
  Broj zaposlenih: 51-200
  Predstavništvo u Srbiji: Ul. Bulevar vojvode Mišića 39a/III, preko puta Beogradskog sajma
  Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


  Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

  Ko smo mi?

  TeleTrader je austrijska softverska kompanija osnovana 1995. godine u Beču. Sa razvojem poslovanja 1997. godine osniva se ćerka kompanije u Beogradu i do danas razvojni tim broji preko 80 stalno zaposlenih. Aktivan je u preko 17 zemalja širom sveta. Jedan je od vodećih distributera berzanskih podataka, tehnologije i web rešenja na svetskom tržištu kapitala.

  Obezbeđuje finansijske informacije iz celog sveta institucijama poput: banaka, brokerskih kuća, berzi, finansijskih portala i medija.

  Na kojim projektima radimo?

  Kontinuirano radimo na unapređenju sopstvenih WEB, desktop i mobillnih aplikacija koje služe za praćenje i analizu berzanskog trgovanja na svim svetskim finansijskim tržištima. Aplikacije raspolažu sa velikim brojem funkcionalnosti i vesti u realnom vremenu koje su neophodne privatnim i profesionalnim investitorima za donošenje investicionih odluka.

  Razvijamo Web bazirane finansijske portale, XML web servise, berzanske igrice, Java, Flash i HTML 5 aplikacije kao i Web rešenja po meri korisnika.

  Koje tehnologije i alate koristimo?

  C++ - OOP - C# - JAVA - ASP.NET - JavaScript - JQuery - Ajax - HTML - CSS - XML React - Angular - Umbraco (CMS) - Kentico (CMS) - XSTL - iOS Development tools - Ruby - Visual Studio - STL - Boost - Windows server - Mrežni protokoli - Skripting jezici - SQL Relacione baze.

  Koje proizvode nudimo?

  Razvili smo proizvode koji su postavili mnoge svetske standarde. U pitanju su:

  Web aplikacije

  • Web bazirani finansijski portali, XML web servisi, berzanske igrice, HTML5 aplikacije, razvoj Web rešenja po meri korisnika

  Finansijske softverske aplikacije za praćenje i analizu trgovanja na svetskim berzama

  • TeleTrader Workstation – desktop aplikacija
  • TeleTrader WebStation – web aplikacija
  • TeleTrader Mobile – aplikacija za mobilne uređaje

  Distribucija sirovih podataka

  • Istorijski podaci i vremenske serije
  • Vesti na mnogobrojnim svetskim jezicima
  • Analitički izveštaji i preporuke
  • Profili kompanija i fundamentalni podaci
  • Investicioni fondovi: kvote, fundamentalni podaci i racio pokazatelji
  • Isporuka podataka putem Web servisa, Push APIs i File export

  Kolike su plate?

  Početna plata se kreće od 600 - 800 eur. Iskusniji programeri imaju platu veću od 1.000 eur. U zavisnosti od angažovanja na projektima i zasluženog rada dajemo bonuse tokom godine, ali i na kraju svake godine.

  Šta nudimo zaposlenima?

  Fleksibilno radno vreme, prijatno radno okruženje u centru Beograda, profesionalnog fizioterapeuta (masaže i vežbe), privatno zdravstveno osiguranje, interne edukacije, redovna druženja van firme i još mnogo toga drugog.

  Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TeleTrader d.o.o.

    (1 utisak)
  Još niko nije preporučio ovu kompaniju

  5
  4
  3
  2
  1
  1
  Beneficije

  5
  4
  3
  2
  1
  2
  Mogućnost napredovanja

  5
  4
  3
  2
  1
  4
  Balans između karijere i privatnog života

  Junior Software Developer C++

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  bez ponude za posao
  negativno iskustvo
  Ceo proces je trajao 1 nedelju
  Kako je izgledao proces
  Po prijavi na njihovom sajtu, u roku od 2 dana dobije se odgovor HR sluzbe koja prosledjuje link na njihovu platformu za testiranje OOP-a. Po pokretanju samog testa dolazi do velikog iznenadjenja, a to je da sam test uopste nije u C++ vec rekao bih u C# u koji nisam nikada dublje ulazio. Glavna pitanja i mogu da se rese zbog slicnosti jezika ali pored njih postoje i pitanja o konceptima samog jezika koji konrektno u C++ ne postoje, dok i na neka ne znate kako da odgovorite jer se dati kod na jedan nacin ponasa u C++, dok na sasvim drugi u C# i onda treba gatati sta je ispravan odgovor. Sama pitanja takodje su jako neodredjena sto dodatno frustrira. Na poslat mejl o tome da li je test u C# bio greska, od HR-a nisam dobio nikakav odgovor zbog cega najvise i negativna ocena.

  Junior Software Developer C++

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
  bez ponude za posao
  negativno iskustvo
  Ceo proces je trajao 3 nedelje
  Kako je izgledao proces
  Pre bilo kakvog razgovora od mene je trazeno da uradim OOP test, sto je ok. Ono sto nije bilo korektno jeste da je pozicija na koju sam konkurisao bila vezana za C++, a test se odnosio na znanje C#. Pitanja sa testa su se uglavnom odnosila na OOP koncepte, medjutim, neka pitanja su bila usko vezana za C#, sto, prema mom misljenju, nije fer prema kandidatima koji uopste ne poznaju taj jezik, s obzirom na to da je pozicija, ponavljam, vezana za C++. Srecom , C# mi nije stran pa sam prosao taj test. Posle testa, kontaktirali su me za HR razgovor koji je, nedugo potom, usledio. Bio je klasican HR razgovor, sa predstavljanjem kompanije i tima, kao i pitanjima o meni. Sve u svemu, sasvim korektan. Nakon HR testa, usledio je tehnicki razgovor sa tri osobe, od kojih je jedna osoba bila veoma neprijatna (postavljala je pitanja vrlo sirokog opsega i ocekivala da joj citam misli i odmah znam na sta tacno se pitanje odnosi), jedna je bila manje-vise nezainteresovana i vise puta u toku razgovora je napustala chat (razgovori su svi bili online), i treca osoba, koja je bila najkorektija, ali, nazalost, imala je najmanje uticaja na sam proces selekcije. Svaka od te tri osobe je imala svoja zaduzenja sta su testirali: 1. karakteristike C++ i OOP-a 2. algoritme i strukture podataka 3. logicka pitanja (nesto kao mozgalice, tipa cuvenih Google-ovih pitanja) Tehnicki razgovor nisam prosao, ali kako mi je receno, sledeci korak bi bio razgovor sa vlasnikom firme.

  Web Developer

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  prihvatio/la ponudu
  pozitivno iskustvo
  Ceo proces je trajao 2 nedelje
  Kako je izgledao proces
  Postojala su tri kruga selekcije: PRVI krug - vrlo prijatan razgovor sa HR-om (oko 30m) o samoj poziciji, tehnologijama koje se koriste, firmi generalno, kao i o svim uslovima. očekivanjima itd. DRUGI krug - detaljan tehnički razgovor sa potencijalnim tim liderom (1h 30m - 2h); takođe vrlo prijatan razgovor sa takvim pristupom gde se diskutuje o raznim temama, umesto plastičnog "pitanje - odgovor" stila; ukoliko je tema bila nešto sa čim nisam imao nikakvog iskustva, tada nismo ni ulazili u priču o tome, dok za neke polovične stvari intervjuer me je navodio u smeru u kom bismo došli do konačnog odgovora. TREĆI krug - ukoliko se prođe drugi krug, finalni deo jeste razgovor (nije tehnički) sa direktorom firme (oko 30m) radi upoznavanja i konačne potvrde; pričali smo o nekim mojim iskustvima do sada, tehnologijama, stvarima koje bi se očekivale od mene, mom mestu u samom sistemu, a i potvrdili smo dogovorene uslove.
  Pitanja sa intervjua
  • Generalne stvari oko funkcionisanja WEB aplikacija, sesije, design paterni, nizovi, liste, malo HTML-a, JavaScript-a...

  Front end developer

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
  Pozitivni utisci o kompaniji
  Sjajan mladi tim, kolege iz tima uvek raspolozene da pomognu.
  Zamerke kompaniji
  Vrlo mala mogucnost napredovanja. Bez ikakvih internih obuka za usavrsavanje. Veoma losa organizacija posla.

  Computer scientist

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  odbio/la ponudu
  negativno iskustvo
  Kako je izgledao proces
  Tehnicki intervju - test na engleskom sacinjen od 5 zadataka, logika, verovatnoca.. Na engleskom! Ako ne znas engleski, ne prijavljuj se. Podrazumeva se da neke stvari ucene na fakultetu drzite u malom prstu do detalja.
  Pitanja sa intervjua
  • Najlaksi zadatak je tipa koliko lopti staje u auto.. Ostali zadaci su tezi.
  *Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
  Pročitaj arhivirane recenzije

  Oglasi za posao (trenutno 4 aktivna oglasa)

  Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

  Naziv
  TELETRADER
  Adresa
  Bulevar Vojvode Mišića 39a, Beograd-Savski Venac
  Datum osnivanja
  27.03.1997.
  PIB
  100834811
  Matični broj
  17160427
  Poslovni naziv
  PREDUZEĆE ZA IZRADU KOMPJUTERSKIH PROGRAMA TELETRADER DOO BEOGRAD (SAVSKI VENAC
  Delatnost kompanije
  6201 Računarsko Programiranje
  Pravna forma
  Društvo sa Ograničenom Odgovornošću
  Zakonski zastupnici
  Saša Marinković - Direktor
  Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju TeleTrader d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška