Telegroup d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija TeleGroup je jedan od vodećih Solution provajdera u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija (ICT) i energetike na tržištu zapadnog Balkana. Osnovana je 1992. godine u Velikoj Britaniji pod nazivom TeleGroup Limited, a danas u svom sistemu ima ćerke kompanije TeleGroup d.o.o. Banja Luka (1996), TeleGroup d.o.o. Beograd(2001), TeleGroup Sofija EOOD (2007), TeleGroup Crna Gora(2013) i TeleGroup Irak (2013) koje uspešno posluju na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Makedonije i Bliskog istoka. U bliskoj budućnosti se očekuje i osnivanje kompanije u Kuvajtu. 

TeleGroup poslovnim korisnicima isporučuje kompletna ICT rešenja i softverske aplikacije i pruža usluge integracije telekomunikacione, IT, elektroenergetske i gasne infrastrukture. Orijentisana ka poslovnim korisnicima, kompanija nudi profesionalne servise koji podrazumevaju konsalting, projektovanje, integraciju, instalaciju, puštanje sistema u rad, održavanje sistema, opreme i softverskih aplikacija, softverski inženjering, managed servise i outsourcing, cloud servise i upravljanje projektima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Sistem inženjer informaciono komunikacionih tehnologija

Beograd  • Rok: 14.10.2017

TeleGroup d.o.o.: Sistem inženjer informaciono komunikacionih tehnologija. Uslovi: Imate VII stepen stručne spreme elektrotehničkog usmerenja... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TELEGROUP DOO BEOGRAD
Adresa
Svetozara Miletića 9a, Novi Sad
Datum osnivanja
16.01.2001.
PIB
101733237
Matični broj
17328964
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA TELEKOMUNIKACIONI INŽENJERING TELEGROUP DOO, BEOGRAD
Delatnost kompanije
6110 Kablovske telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Antunović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija